PROCLAMACIÓ FALLERES MAJORS 2017

redaccio
Added by 26/09/2016

Les falleres majors de La Pobla per l’exercici de 2017 quedaren proclamades en un solemne acte que es va celebrar el passat dissabte. A només mig any per a la setmana gran de la festa fallera les noves falleres majors i corts d’honor vivien el seu primer gran acte oficial. Abans de començar la proclamació el protocol mana que l’alcalde impose al co-president la joia que li acredita en el càrrec, i que ell impose d’igual manera, als nous delegats que entren a formar part de la junta local.
I sense més espera començava la desfilada de les corts d’honor per la passarel·la. Primerament la cort d’honor infantil, una cort d’honor que enguany la formen
Adhara Ponce, de la falla plaça de El Mercat. També de la comissió de El Mercat, la xiqueta Amanda Guillot. Laura Gaspar, de la falla de El Trinquet. Representant a la comissió de la falla de Josep Antoni, la xiqueta Arantxa Pitarch. Anais Marin, de la falla de l’Hort; i Rebeca Rodrigo, de la falla Cervantes.
I d’igual manera que amb la cort infantil i la cort major, una cort formada per Paula Santos, de la falla El Trinquet; representant a la falla de El Mercat, la senyoreta Olga Rubio; de la comissió de Josep Antoni, Sonia Peinado; Miriam Santos, de la falla de El Trinquet; i l’altra representant de la falla de El Mercat, Elena Pitarch; Cèlia Castillo, de la comissió de Sant Jaume; i, per últim, Andrea Grueso de la comissió de Cervantes
Amb les corts d’honor dalt, omplint l’escenari, faltaven les dos màximes protagonistes de la vesprada. Com a fallera major infantil de l’exercici 2017 Paula Zarzo i Asensi i seguint-la Mayte Bochons i Alvarez. Després d’un any representant a les seues comissions els arriba l’hora de representar a tota la Pobla fallera.
Amb tots els protagonistes al lloc moment per sentir les paraules del nou co-president de la junta local, Jesus Rubio.
L’acte de proclamació arribava al seu moment més important. Amb la presència dalt de l’escenari del president executiu i el president nat. La primera a ser proclamada va ser Paula Zarzo i ja coma fallera major infantil Paula li dedicava unes paraules al públic.
I per a Mayte la mateixa fórmula, i ja com a màxima imatge de les falles de 2017 Mayte es dirigia al públic.
Per al final de l’acte, arribaren els discursos institucionals, primerament el del president executiu, Fran Esteban
I per últim, torn per al president nat i alcalde, Josep Vicent Garcia.
Amb l’himne regional es tancava un acte que obri de manera definitiva les falles de 2017 a La Pobla.

Simple Share Buttons