PROGRAMA D’ASFALTATGE CARRERS

redaccio
Added by 23/02/2018

Els carrers dels voltants del parc Benjamin Civera i del Mercat són un costant anar i vindre de màquines esta setmana, ja que tal com es va anunciar al veïnat des de fa setmanes estes vies estan siguen objecte d’un pla d’asfaltatge per a millorar-les. Si a l’estiu va ser el torn per a fer créixer les voreres i fer més accessibles els passos de vianants, ara es completa l’actuació amb un nou asfaltatge. Però estos carrers del nucli urbà no són els únics en els quals estan asfaltant-se, a la Urbanització Nova Maravisa també comptarà amb un nou asfalta el carrer Lucena i el carrer generalifa, en la urbanització «Las Malladetes» l’avinguda Babor i en la urbanització Quatre Vents el Carrer Dubli, Iale i Luis Monzonis.

I altre tipus de material amb el qual estan fent-se intervencions en altres carrers d’urbanitzacions és el formigó. La urbanització els «Pouets» la setmana passada i la urbanització Lloma Llarga són nuclis de població en els quals alguns dels seus carrers més deteriorats a partir d’ara passaran a estar formigonats. Els carrers als quals s’ha actuat són carrers que presenten un estat irregular amb un grau deficient de compactació. Al mateix moment també estan presents nombrosos clots que es corresponen amb els arrossegaments per les pluges. Asfalt i formigó per a millor l’estat de carrers i avingudes que presentaven un mal estat.

Unes intervencions en diferents vies del municipi que deixaran uns carrers més accessibles i rehabilitats tant per a vianants com per al transit rodat.

Simple Share Buttons