RECAPTACIÓ SOPAR JOVE

redaccio
Added by 13/08/2018

Durant huit mesos, els quintos del 2000 han estat treballant colze a colze amb la Regidoria de Juventut per portar endavant activitats enfocades als joves de la localitat. Entre elles no podia faltar l’anual sopar jove de l’estiu i la discomòbil.

El dissabte 28 de juliol, 302 joves participaven en el sopar jove d’estiu que es celebrava al Parc Municipal. Per a fer part del sopar calia aportar 1 euros qui era empadronat al municipi i 2 euros qui no ho era. Entre tots ells aconseguiren reunir una quantitat de 325 euros.

A l’hora de fer el pagament, els adolescents havien de marcar amb una creu l’associació a la que volien que anaren destinats eixos diners. Les associacions que hi havia al llistat eren totes les que existeixen a la Pobla. Finalment, l’associació elegida per totes i tos va ser Crida’m.

Dilluns a la llar Jove un grup representatiu dels Quintos feien entrega del xec, amb valor de 325 euros, a Andrea, la persona representant de l’associació Crida’m.

Crida’m destinarà els diners recollits a bens i activitats d’oci per als xiquets i xiquetes. Compraran noves joguines, nous materials i faran una excursió.

Simple Share Buttons