RECEPCIÓ SELECCIÓ RUSSA

redaccio
Added by 13/08/2018

El passat divendres pel matí, el camp de futbol de la ciutat esportiva de la Pobla va donar la benvinguda a la selecció nacional sub-20 de Rússia. La regidora d’esports i l’alcalde s’aproparen per rebre estos jóvens que havien vingut des de tan lluny amb l’objectiu de competir en el torneig internacional de futbol del COTIF, celebrat en l’Alcúdia.

La selecció sub-20 russa ha elegit les instal·lacions del nostre municipi per dur a terme els seus entrenaments durant la seua estada en el nostre territori.

L’alcalde i la regidora d’esports han donat la benvinguda a l’equip i han mantés una conversa en anglés amb l’entrenador de la selecció sub-20 russa. El director tècnic els ha entregat, com a símbol d’agraïment, una camiseta de l’equip i, a més, ens ha manifestat la seua alegria pel fet de participar en el torneig del COTIF i gaudir d’unes instal·lacions com les nostres.

Un jugador de la selecció ens ha pogut oferir unes paraules en español en representació de tot l’equip, ja que, malgrat ser rús, va passar la seua infantensa en la pedrera del Barcelona.

La pressència dels russos en el camp de futbol de la Pobla pot tindre repercussions positives per al poble, ja que el fet que una selecció nacional haja elegit el nostre municipi per dur a terme els seus entrenaments es pot traduïr en què les nostres instal·lacions esportives estan a l’altura d’un equip professional. L’Ajuntament, al seu torn, avalua positivament l’estada de la selecció sub-20 russa en els nostre poble.

El Torneig del COTIF va acabar el dimecres 8 d’agost, dia en què es va disputar la final entre les selccions sub-20 d’Argentina i Rússia. L’equip albicelest va guanyar els russos 1 gol a 2. Malgrat això, un del dos equips que va arribar a la final d’este torneig internacional de futbol va entrenar en les instal·lacions de la Pobla, un municipi que de segur que estos atletes russos mai oblidaran.

Simple Share Buttons