REUNIÓ CIUTADANA

redaccio
Added by 23/04/2018

Un any més el Centre Social va ser el lloc de celebració de la reuniól entre el veïnat de La Pobla i el govern municipal. El crèdit de tres milions d’euros que l’Ajuntament ha sol·licitat per a fer inversions, la subvenció per a renovar l’enllumenat del poble i els vora dos milions d’euros assignats per la Generalitat, per mitjà del programa educant, foren els principals temes exposats pels regidors. Una cita que permet mantenir un contacte directe entre polítics i ciutadania i que encara se celebrarà una més enguany, tal com marca el reglament de participació ciutadana.

La reunió ciutadana és una cita que s’ha consolidat i que porta celebrant-se des de 2015. Estes iniciatives se sumen a altres, com la constitució i posada en marxa dels diferents consells sectorials, les reunions obertes que s’han celebrat per a modificar el pla general o altres reunions informatives monogràfiques per a explicar temes importants, com l’Ibi i el cadastre.

Els ciutadans van aprofitar per a transmetre els seus problemes, dubtes, queixes i propostes. Alguns dels temes que es van posar damunt la taula van ser la neteja de determinades zones del municipi, dubtes al voltant de les diferents línies d’autobusos, propostes per a millorar el sistema de votació dels pressupostos participatius i especialment important va ser el tema del col·lector de la zona nord. Més de dos hores de contacte directe que el veïnat va aprofitar per a fer les seues queixes o reivindicacions al voltant d’aquells temes que els afecte de manera directa.

Es tracta de la cinquena reunió ciutadana que organitza l’equip de govern en esta legislatura i que serveix per a prendre el pols de les preocupacions veïnals. A finals d’any s’organitzarà altra reunió, amb nou temes per al debat.

Simple Share Buttons