RIBAROJA – VALLBONENSE

Added by 23/11/2017

Jornada 12 del campionat de lliga a la regional preferent amb la visita del Vallbonense a l’estadi Roberto Gil, per a jugar contra el Riba-roja, un dels candidats més forts a ser equip de promoció d’ascens a la tercera divisió. Partit molt atractiu per als espectadors, ja que s’enfrontaven el millor equip local, el Riba-roja, contra el millor visitant, el Vallbonense.
La primera part va estar prou igualada amb dos equips que es respectaven molt, el Riba-roja tenia el baló i portava la iniciativa i el Vallbonense sabia defensar molt bé, sense concedir oportunitats. De les poques oportunitats de la primera part per als de La Pobla que es van tindre arribarien a baló parat la replicava, arribaria amb este remat de cap de Pablo. El Vallbonens poc va intimidar en atac a la porteria defesa per Hector.

El final de la primera part va ser un autèntic calvari per als de Rodri, primer amb la més clara oportunitat per al Riba-roja, que no va ser gol gràcies a una gran parada de Ruben. Una intervenció del porter del Vallbonense a un xut de Lozano a boca de canó que feia que no es moguera el 0-0 del marcador. La jugada que marcaria el partit arribava al minut 44 amb l’expulsió per roja directa de Lucas, una jugada en la qual el jugador del Vallbonense baixa a pressionar i arriba tard, fent falta, però amb un càstig excessiu per part del l’arbitre Martinez Benitez, que deixava als de La Pobla amb 10, amb tota la segona part per davant.

La segona part es preveia que s’anava a fer llarga amb 10 jugadors i eixe factor el va aprofitar molt bé el Riba-roja que va eixir en tromba cap a la porteria de Ruben. Van ser fins a un total de 4 ocasions amb molt de perill, que feien indicar que els segons 45 minuts de partit no anaven a presentar facilitats i que el Riba-roja anava a anar a per totes, per a tornar a traure tres punts més com a local, a un camp en el qual només se li han escapat dos punts en el que va de campionat.

Tocava patir en defensa i poder aprofitar les poques ocasions que el partit anava a presentar fins a la fi. Les protestes del Vallbonense a l’expulsió de Lucas agafen sentit amb esta targeta a Pablo, en el 60, per una dura entrada a Joan en la qual l’arbitre no aplica el mateix criteri que amb Lucas. Al minut 65 arribava l’1-0 amb el gol de Lozano, dese gol de la temporada per al davanter del Riba-roja amb el qual es ficava com a màxim golejador de la competició. El partit es jugava en camp del Vallbonense i Ruben va tornar a intervenir amb altra bona parada, quan ja no va poder fer més va ser al minut 81, moment en el qual Dani anotava el segon i definitiu gol de la vesprada. 2-0, segona derrota consecutiva i moment per a començar a pensar en el següent partit, a casa, i contra un equip amb ters punts menys, el Juventud – Barrio del Cristo.

Amb este resultat el Vallbonense continua una setmana més seté de la classificació amb 19 punts. Una classificació encapçalada una setmana més per Vilamarxant amb 30 punts, el Torrent amb 28 i el Riba-roja amb 26. Per baix tanquen la classificació el Castellar-Oliveral amb 11, el Requena amb 10 i el cuer és el Lliria una jornada més amb 7 punts
El pròxim partit serà este dissabte, al Salvador Martí, a partir de les 17:30 contra el Juventud – Barrio del Cristo