SEGONA JORNADA VALLBONENSE

Added by 03/10/2016

Segona jornada de lliga per al Vallbonense i primer partit al Mas de Tous de la temporada. Després de la derrota contra l’Eliana el primer partit, visitava La Pobla el CF Llíria “B”
Molt prompte es va obrir el marcador. Al cap de dotze minuts Alex encertava amb el mà a mà amb el porter llirià i avançava al Vallbonense, no es podia començar millor. Els locals jugaven els primers minuts a plaer i si no els pel travesser el 2-0 haguera sigut una realitat. Una primera part intensa, amb bon joc i que, ja que el pal va jugar en contra, moments abans del descans es va tornar de cara i els pals impediren l’empat de Lliria per a anar-se’n als vestidors amb avantatge
La segona part començava d’igual manera que la primera amb un Vallbonense en cerca del gol de manera descarada. Ací podem vore una bona parada del porter del Llíria a Lucas. El partit pareixia que es complicaria amb l’expulsió de Ruben, però el futbol és impredictible i amb un jugador menys, els de Jose Luis Durà encara jugaren millor, i només dos minuts després de la targeta roja arribaria el segon, gol de Yehosua. I 11 minuts més tard el tercer del Vallbonense, el segon al compte particular de Yehosua. El partit quedava sentenciat i encara podria haver caigut algun gol més. Victòria contundent per aconseguir els tres primers punts de la temporada.
A diferència del primer partit, este segon encontre deixa bones sensacions a l’equip, ja que es va jugar bé i es va superar clarament a un equip rival amb un jugador menys.
La pròxima jornada el Vallbonense repetirà partit com a local i rebrà la visita al Mas de Tous del Casinos.