SEMIFINALS PILOTA FALLERA

redaccio
Added by 23/02/2018

El carrer Mestre Serrano, carrer de la demarcació fallera del trinquet, va acollir la segona i definitiva jornada de les semifinals del catorze campionat de pilota fallera. Últimes cinc partides per acabar de configurar els finalistes que jugaran este diumenge 25 de febrer les grans finals de totes les categories.

Obri el joc la segona semifinal de la tercera categoria. L’equip del trinquet I i Cervantes C a per un lloc en al final de Colon. Quique, Salva i Oscar amb la faixa roja representant als del trinquet i de color blau el de Cervantes, que van formar amb Robert, Antonio i Roberto. La partida va estar marcada des del principi pel ritme que van imposar els del trinquet, que a pesar de la seua joventut van ser mot superiors els seus rivals, el marcador de 50 per 10 final els atorga el dret de ser finalistes.

Seguidament a la semifinal de tercera arribava un dels plats forts del matí amb la disputa de la semifinal femenina de primera categoria. Cervante F i Hort L es veien les cares per tal de saber quin conjunt anava a ser el segon finalista de la categoria. Les de la falla de Cervantes vestiren amb equipatge blau i van formar amb Paula, Andrea i Sandra, mentre que les de l’hort, de color roig, jugaren amb M.Angeles, Ros Meri, Sonia i M.Jose. La partida va ser igualada als inicis, amb els dos equips trencant la ferida de l’altre equip sense molts problemes, però les de Cervantes van ser superiors a l’últim tram de partida i cabarebn classifcant-se per a la final per un marcador de 50-35

Amb la semifinal de primera resolta arribava el torn de la semifinal femenina de segona categoria. Mas de Tous F i Trinquet K jugaven per saber quin equip dels dos anava el ser el segon de la seua categoria en ser finalista en Colon. Les del Trinquet van jugar amb la faixa blava i les de Mas de Tous de roig. Les trinqueteres formaren amb Carla, Costa, Andrea i Sandra i les del Mas de Tous amb Ana, Patri, Lorena i Indhira . Partida molt igualada en tot el moment amb dos equips que van jugar a un bon nivell a pilota, al remat dels del Mas de Tous van guanyar per 50-40

El quart torn del matí era per a la semifinal de la categoria infantil, semifinal en la qual s’enfrontaven dos conjunts de la mateixa comissió, de Josep Antoni. El trio de roig, Josep Antoni A va aprofitar la seua superiorat per a guanyar còmodament a la parella blava, Josep Antoni B per 25 per cap.

I l’últim torn del matí per a la semifinal de tercera categoria. Dos equips de la comissió del trinquet anaven a jugar-se entre ells el dret a jugar la final. El tiqnuet A que va jugar amb Enrique, Adonai i Raul contra el Trinquet B que va formar amb Alejandro, Fran i Juan. La partida va esatr molt disputada i els dos equips van donar el millor d’ells per tal de poder ser els finalistes. El trio encapçalat per Enrique el «Cristaler» va ser el que va començar dominant la partida, tot i que a última hora els del Trinquet B van despertar, i començaren a dominar el joc, però amb poc de marge a l’error, una retallada al marcador que no va ser suficient per a impedir que Raul, Enrique i Adonai es classificaren per a la final.

Amb la disputa d’esta segona jornada de semifinals ja només resten per disputar-se les finals. El diumenge 25 de febrer des de les 09:30 del matí es jugaran les últimes i decisives partides del campionat. Una vegada més el cèntric carrer del municipi decidirà els campions de cada caegoria.

Simple Share Buttons