SOPAR DELS MAJORS

redaccio
Added by 13/08/2018

L’olor a entrepà i l’ambient festiu es podia palpar. El primer divendres d’agost la carpa del mercat es va convertir en l’escenari de la gran trobada dels jubilats de la Pobla. A partir de les huit i mitja de la vesprada, els més major del municipi anaven arribant i formant cua per accedir al recinte.

Però enguany este sopar no va ser com altres anys, ja que les càmeres del programa d’ÀPunt Mèdia Àpunt directe, presentat per Carolina Ferre, van vindre al nostre poble per comunicar que en la Pobla s’estava celebrant el Sopar de les Persones Majors. Este va ser un esdeveniment que va animar encara més l’ambient del municipi.

L’organització va repartir el sopar, la beguda i la picadeta. Més de 500 entrepans van ser repartits entre tots els jubilats que van acudir a este acte imprescindible per als veïns més majors de la Pobla. Un acte per passar una divertida vetlada i sobretot per fer germanor entre els jubilats del casc antic i, també, de les urbanitzacions.

Els protagonistes de la nit eren ells, els jubilats, i per això els hem preguntat sobre l’acte i sobre el que venia després del sopar: la festa.

En acabar el sopar, els majors van agafar les seues cadires i van anar al Parc, on la nit continuava amb l’entrega dels premis a la memòria viva del nostre poble. La dona més major amb 103 anys era Consuelo Gimeno. L’home més major, Manuel Llorens, amb 91 anys. I la parella que més temps portava casada eren Jose Pons i Amparo March amb 63 anys de matrimoni; però no van poder anar i se li va atorgar el premi a Manuel Fuster i Carmen Pellicer, 61 anys casats. Es donava pas així a la segona part de la nit, on els cantants Jaime y Coral van amenitzar la nit amb un tribut a Ana Belén y Victor Manuel. Amb famosos temes com «Contamíname» o «El hombre del piano», els més majors van tancar una de les últimes nits de festa a la programació de les Festes d’Estiu d’enguany

Simple Share Buttons