SOPAR JOVE I ORQUETRA MITO

redaccio
Added by 13/08/2018

L’olor a entrepà. El suau murmuri d’un grup de joves. Música estiuenca sonant de fons. Els joves del municipi començaven a arribar a la coberta del mercat per gaudir d’una nit dedicada a ells. El sopar jove i l’orquestra Mito van ser els dos reclams principals perquè el jovent de la Pobla poguera celebrar la seua gran nit de l’estiu. La del dissabte 28 de juliol va ser una vetlada per a la joventut la qual es preparava per a una nit que anava a ser llarga.

Més de tres-cents assistents participaren en la vetlada, una bona oportunitat per passar la nit i sopar amb els amics. Aquest va ser un acte que va tindre una bona acollida entre els joves, ja que combinar sopar, orquestra i joventut sempre és una fórmula que mai falla.

Però no tot anava a ser festa, ja que amb el preu del tiquet que donava accés al sopar es col·laborava amb una ONG, repetint l’experiència d’altres anys. Gràcies a aquesta fòrmula, es van recaudar 325 euros per a l’Associació Cridam de la Pobla.

A més d’un sopar que va tindre un objectiu solidari i festiu, va haver qui se’n va anar de festa amb les mans plenes, ja que en acabar la vetlada l’associació de comerciants i la regidoria de joventut van fer un sorteig de regals entre els assistents.

El sopar ja havia acabat i, aleshores, era el torn de La Mito, una de les orquestres més famoses i que més públic cita allà on actua. L’actuació d’aquest grup va ser el reclam perfecte per a omplir el parc de centenars de persones i clausurar una nit que els més joves del poble l’havien inaugurada amb un sopar; un programa d’allò més complet que va ser gaudit pel jovent del municipi.

Simple Share Buttons