SUBVENCIÓ POLÍGON

redaccio
Added by 13/08/2018

La Generalitat Valenciana, per mitjà de l’IVACE, ha assignat a la Pobla el 100% de les ajudes econòmiques sol·licitades per a escometre millores en el polígon industrial «Mas de Tous». El total de la subvenció és de 332.717 euros, corresponents als anys 2018 i 2019.

Aquesta subvenció ha sigut acceptada i subvencionada amb el 100% de la quantia sol·licitada, ja que s’emmarca dins de les millores que l’IVACE volia realitzar amb la posada en marxa de la Llei de Gestió, Promoció i Modernització de Polígons Industrials.

El projecte presentat per l’Ajuntament es divideix en quatre apartats: la instal·lació de càmeres de videovigilància; millores en l’enllumenat públic; la creació d’una eina web que tinga informació sobre les empreses assentades i la renovació en la senyalització viària.

El polígon industrial Mas de Tous compta en l’actualitat amb una superfície de 780.000 metres quadrats i està situat en l’eixida 17-A de la carretera CV-35. El polígon industrial Mas de Tous compta amb 75 empreses aproximadament, les quals donen ocupació a més de 500 treballadors. Aquesta subvenció podria significar per a l’Ajuntament una oportunitat perquè es generen més llocs de treball en el polígon i s’incremente la producció de les empreses del Mas de Tous.

Una volta realitzades les millores en el polígon Mas de Tous, aquest podria passar a pertànyer a una categoria de polígons superior, la qual ha sigut especificada per la Llei de Gestió, Promoció i Modernització de polígons industrials de la Generalitat.

Aquest polígon industrial, que és el més gran de la Pobla i, a més, el que més carències presenta, sembla que, gràcies a aquesta subvenció de l’IVACE, podria tornar a revitalitzar-se en un parell d’anys.

Simple Share Buttons