TIR AL PLAT CONTRA EL CÀNCER

redaccio
Added by 13/08/2018

Diumenge pel matí es va dur a terme la IV Tirada Nacional al Plat Contra el Càncer. Esta tirada va ser una de les més especials de la temporada, tant per la quantitat de participants i pel seu nivell com per la finalitat solidària de l’acte. La societat de caçadors «La diana» i l’associació contra el càncer INCLIVA organitzaren un dia de tir al plat. Tots els diners recaudats van ser destinats per a l’Investigació del Càncer, eixa malaltia que segueix colpejant tan fort en la nostra societat.

La tirada va ser de tir al plat a la modalitat «Compack Sporting», una de les modalitats que més està promocionant-se per part de la societat de caçadors al camp de tir als últims mesos. Esta modalitat de tir al plat es per a tots els participants molt divertida i simula la caça real per mitjà del llançament automatitzat dels plats. En resum, podríem dir que el Compak és una modalitat de tir que tracta d’imitar les trajectòries dels animals de caça i la distància de tir oscila entre els 20 i 40 metres aproximadament.

Esta tirada va tindre una participació superior al centenar de persones i que va citar tiradors d’alt nivell vingudes des de diversos punts de tota Espanya. La finalitat de la competició va ser un altaveu perfecte perquè fins a La Pobla vingueren molts i bons participants.

La jornada va acabar amb l’entrega de premis en totes les categories. En la general va guanyar Javier Yago, en la Senior Masculí Vicente Roda, en la Senior femenina Beatriz Laparra i en la Junior Fabián Romero. Un dia d’esport i solidaritat que va servir per a tancar la temporada al camp de tir.

Simple Share Buttons