VALLBONENSE

Added by 16/12/2016

Nova jornada de lliga per al Vallbonense i amb el partit que es va disputar al Mas de Tous el passat dissabte, l’equip de Jose luis Durà tornava a la senda de les victòries.
Visitava La Pobla el Manises C.F., cap dels dos equips havia guanyat la jornada anterior, el Vallbonense venia de perdre enfront del At.Turia i el Manises, d’empatar contra l’Eliana. La de dissabte va ser la penúltima jornada abans de l’aturada per les festes de Nadal.
Molt prompte el partit es va ficar costera amunt, al minut 7, Carlos Martinez anotava el 0-1 i ficava en avantatge als de Manises. Els gols locals hagueren d’esperar a la segona part, l’empat el feia Manu al minut 60 de partit, i huit minuts després Adrià feia el 2-1 definitiu que valdria per a deixar els 3 punts en La Pobla.
Amb esta nova victòria el Vallbonense suma ja 26 punts, gràcies a 8 victòries, 2 empats i 3 derrotes i, amb només 8 gols en contra, són l’equip menys golejat del campionat. La classificació la lideren una setmana més, amb 30 punts, el Godella i el San Antonio de Benageber, els dos van guanyar els seus partits amb gols al minut 89. Este dissabte el Vallbonense tanca l’any contra l’At. Villar i descansarà fins al 8 de gener.