VALLBONENSE – ALCASSER

Added by 12/12/2017

Jornada 15 del campionat de lliga de la regional preferent. Visitava el Salvador Martí l’Alcasser, un dels equips que esta temporada ha pujat de categoria, després de ser equip, la temporada passada, de primera regional. Duel directe a la classificació per tal d’establir-se a la zona temperada de la lliga, la que dóna distancia i tranquil·litat respecte als llocs de descens. Per al Vallbonense partit molt important, ja que des de feia 4 jornades no es guanyava un partit i només s’havia sumat 1 punt dels últims 12 en joc.

Els de Rodri conscients de la importància que tenia el partit isqueren amb ganes, però l’Alcasser va ser superior als primers minuts de partit, i des de prompte obligaren a Josep a intervenir amb bones parades per a evitar el primer de la nit. Al quart d’hora arribaria un dels esglais de la nit al Salvador Martí. Jugada en atac de l’Alcasser en la qual Abarca després d’una llarga conducció de baló, és caçat per Manu dins de l’àrea, l’arbitre senyalà pena màxima i el mig centre del Vallbonense va vore la groga. Josep va detenir el penal de manera espectacular amb una gran parada per a començar a posar els fonaments de la victòria.

Amb la parada del penal el Valbonense es llevava la por de damunt i es feia amb el domini del partit. Passaven els primers minuts de domini de l’Alcasser i els blanc i rojos començaven a fer-se amb el domini del partit. Corell va poder estrenar el marcador amb este llançament de falta que a punt va estar a de sorprendre a Rafa. A baló parat també aconseguia el Vallbonense crear perill, Luis Pastor va tenir una bona oportunitat, però el remat se’n va anar fora. Al descans 0-0 al Salvador Martí, amb un partit fins al moment igualat i amb ocasions per als dos equips.
A la segona part els de Rodri isqueren amb la lliçó apressa i no li concediren a l’Alcasser ni els minuts de domini ni les ocasions inicials i, fruit d’eixe ganes va arribaria una jugada clau, Kevin i Chelet combinen entre si per a traure un valuós penal. Llançament des dels onze metres que Migue no errava i anotava l’1 a zero per a ficar al Vallbonense amb avantatge.

Els locals es van trobar molt còmodes amb el gol i es feren dominadors del partit i començaren a tenir bones oportunitats per ampliar el marcador. Arribats a eixe punt les opcions de l’Alcasser començaven a diluir-se amb la roja que l’àrbitre li va traure a Ruben, per esta acció amb Toni Sanabria. Tan sols un minut més tard arribaria la sentencia. Joan, amb un gol marca de la casa, va saber aprofitar un rebot desprès d’un bon contra atac per marcar el 2-0 definitiu i el seu tercer gol d’esta temporada.

Poc més va donar ja el partit, després de 4 jornades sense guanyar amb mals partits el Vallbonense tornava a la senda de les victòries, amb una victòria que li permet sumar 23 punts a la classificació, gràcies a 6 victòries i 5 empats. Este resultat permet poder ser una setmana més setens classificats, i mantenir-se a la zona tranquila de la lliga, lluny dels llocs de promoció d’ascens, però el que és més important, cada vegada més lluny dels llocs de descens, que esta jornada els marca el San Antonio de Benageber amb 12 punts, 11 menys que el Vallbonense.
La pròxima jornada el Vallbonense jugarà de visitant contra el Massanassa dissabte a les 18:30 de la vesprada partit contra un equip de la zona baixa de la lliga.