VALLBONENSE – ASPE

redaccio
Added by 18/05/2017

Vesprada gran de futbol al Mas de Tous, per fi arribava el partit que tot el món esperava, l’anada de la promoció d’ascens a la preferent. Visitava la Pobla l’equip alacantí de l’Aspe. Cara a cara dos dels millors segons dels huit grups de la primera regional disputant-se una única plaça per a pujar de categoria. Durant la setmana es va fer cridà per a què els aficionats al futbol assistiren al partit i la resposta va ser excel·lent, les imatges parlen per elles mateixes, dissabte els jugadors i l’afició foren un sol equip amb un sol objectiu.

Els de Jose Luis Durà isqueren amb les idees clares i van intentar ser fidels a la proposta de joc que els ha caracteritzat durant la temporada. Enfront d’ells un Aspe molt reservat, jugant a l’espera, però molt ben posicionats al terreny de joc. I tal com és costum a estos duels, el futbol vistos i les oportunitats brillaren per la seua absència. El domini del baló als primers 45 minuts de joc va ser per al Vallbonense, encara que això no va ser suficient per a gaudir ni d’una sola oportunitat de gol, només arribades aïllades i sense cap perill. L’Aspe tampoc va proposar res, però el primer i gran esglai de la vesprada va vindre per la seua part, un xut enverinat des de lluny que va obligar a lluir-se a Josep fent una gran parada, moments abans del descans. Arribava el descans amb 0-0 al marcador.

A la segona part el partit es va obrir i va arribar la diversió al Mas de Tous, començaven 45 minuts que anaven a ser trepidants. Al 55 de joc arribava el primer tir del partit per al Vallbonense, els equips començaven a jugar sense la pressió de la primera part i era, principalment els locals els que començaven arribar a l’àrea contraria. I una cosa que no falla en els partits igualats i amb poques ocasions són les oportunitats a baló parat, en este corner Samuel Gomez marcava per a l’Aspe, ficant un perillos 0-1 al marcador, un gol que durant uns minuts va gelar l’ànim de jugadors i aficionats. El gol dels alacantins va fer que l’Aspe començara a trobar-se molt còmode dins del partit, dominant el centre del camp i portant el partit a on ells volien , eixe 0-1 per a ells era or i volien conservar-lo a tota costa. Amb el marcador en contra arribaren els canvis per part de l’entrenador per tal de buscar més profunditat en atac i a la llarge els canvis donaren el seu benefici a l’equip. El Vallbonense volia reaccionar, però el gol en contra els va afectar prou i no aconseguien tindre oprotunitats de perill. Però si alguna cosa ha tingut el Vallbonense enguany, no és altra que efectivitat, i Joan es el número 1, de cara a porta, a la primera que va poder, aprofitant un passe d’Adri en profunditat, va encarar porteria, primer deixant-se arrere un defensor, segon aprofitant l’errada del central i marcant l’empat, qui anava a ser si no era ell, el màxim golejador de la temporada eixia al rescat per a empatar el partit i despertar l’ànim del seu equip i dels aficionats amb un gol que feia justícia per com estava succeint-se el partit. Un gol que obria la caixa dels trons per a la remuntada. Només un minut més tard l’arbitre, xiula una falta de Luis Serrano a Lucas prop de frontal, el llançament es preveia ideal per a Adri. El 22 blanc i roig va oferir una lliçó magistral de com llevar les teranyines a un escaire, no calen més comentaris val la pena que gaudisquen l’execució de la falta vostés mateixa des de tots els punts de vista possibles, un gol espectacular per a ficar-se per davant en el marcador i portar la bogeria al Mas de Tous, després de quasi 90 minuts de patiment, el Vallbonense li pegava la volta al marcador. Però encara quedava traca per cremar i Joan, marcaria el seu segon gol, el tercer per als de Jose Luis Durà a una jugada propia d’un 9 de qualitat, de saber estar al lloc oportú en el moment ideal. Un 3-1 que feia esclatar de festa a l’equip, i a tots els aficionats, no era per a menys, el Vallbonense estava escrivint un final de conte. Un final que tindria de convidat inoportú a Jose Perez, que sense temps per a més anotava el 3-2 definitiu, deixant l’eliminatòria per a què es decidisca este dissabte.