VALLBONENSE – BARRIO DEL CRISTO

Added by 30/11/2017

Tornava el futbol al Salvador Martí amb la disputa de la tretzena jornada del campionat de lliga de la regional preferent. Visitava el camp de La Pobla el «Juventud – Barrio del Cristo», que abans del partit estava amb només tres punts menys que els poblans. Partit per a tornar al camí de les victòries, després de dos derrotes consecutives.
Els primers minuts de partit el Vallbonense va estar millor situat al terreny de joc que els seu rival, i encara que no disposava d’ocasions per a intimidar al porter rival, Sergio Garabato. Les ocasions més destacades fins al moment, arribaven a baló parat, les més clares després de llançaments de corner. El «Juventud Barrio del Cristo» també va disposar d’alguna ocasió perillosa a la primera part, de fet, els d’Aldaia, van saber desfer-se del domini inicial del Vallbonense i acabaren dominant la primera part. Al minut 30 de joc este centre-xut se’n va enverinar més compte i el que pareixia un baló sense perill va acabar estavellant-se al travesser per a sorpresa de tots. A poc per al descans arribaria un esglai més gran encara que el del travesser, Josep va haver d’intervenir amb una gran parada per a evitar el 0-1 una jugada molt desafortunada de la defensa dels de Rodri. Descans i 0-0 al marcador a una primera part en la qual el Vallbonense va dominar als primers minuts, però on va patir prou al final.

A la segona part el Vallbonense va eixir amb ganes de marcar i Adri ho va intentar amb esta vaselina que li va eixir massa alta. El mateix Adri va tindre altra oportunitat per a marcar, esta vegada amb una falta prop de la frontal que Garabato se’n va encarregar d’aturar per a deixar en no res una de les millors ocasions dels xics de Rodri. I en el moment que més i millor atacava el Vallbonense, arribaria el gol del Barri del Crist, Jose Martinez, al minut 67, ficava el 0-1 al marcador. Un gol que gelava l’ànim de jugadors i aficionats al Salvador Marti, per què quan millor estava jugant-se va arribar el gol en contra. Un gol que va fer mal i va traure durant uns moments al Vallbonense del partit, ja que tan sols un minut més tard Jesus es va plantar davant de Josep sense més conseqüències. Els moments d’atordiment del Vallbonense s’esfumaven amb el gol de l’empat, un llançament indirecte de falta que prepararen entre Adri i Corell, per a què el central blan i roig anotarà l’empat a 1.

Amb el gol de l’empat el Vallbonense va anar a per la victòria amb totes les ganes possibles i ho va intentar de totes les maneres. A esta jugada primer el porter del Juventud feia un gran parada a Joan i en segona opció Ricardo, venint de darrere no encerta a marcar. I de les botes de Ricardo va eixir una altra ocasió clara, l’ultima del partit, en la qual el xut se li’n va desviat i es passeja per la línia de gol sense trobar rematador.

Al remat empat a u, un nou punt amb el qual el Vallbonense ja suma 20. Una jornada més l’equip continuarà seté a la classificació, consolidant-se després de 13 jornades a la zona temperada i tranquil·la de la lliga, situant-se a set punts de la promoció d’ascens i a 8 del descens. El lider una setmana més és el Vilamarxant amb 33 punts, el segon el Torrent amb 31 i puja al trecer lloc el Burjassot que te 27 punts. La lliga la tanquen el Llíria amb 4 punts, el Requena amb 10 i el Benageber amb 12.

La següent jornada el Vallbonense jugarà al camp de futbol de la Canaleta, serà este diumenge 3 de Desembre a partir de les 16:30 de la vesprada. Partit per a fer valdre la condició de ser un dels millors visitants de la temporada per a sumar tres nous punts.