VALLBONENSE – BENAGEBER

redaccio
Added by 06/02/2018

Vintena jornada del campionat de la regional preferent per al Vallbonense amb la disputa del derby comarcal entre el Vallbonense i el San Antonio de Benageber. Matí de diumenge amb un oratge que convidava poc a la practica del futbol, la pluja caiguda durant les hores prèvies al partit anava a ser la convidada incomoda del matí. Duel entre equips que l’any passaren pujaren des de la primera regional i que enguany estan vivint camins molt diferents.

A pesar de l’oratge el terreny de joc estava en bones condicions i el Vallbonense va eixir decididament a per totes des del primer minut a pel Benageber. Els de Rodri va tenir les oportunitats de perill fruit del domini del partit i de la possessió del baló i el que més patia als primers minuts va ser el porter rival, que va vore com els blanc i rojos visitaven l’àrea amb molt freqüència. Només es va haver d’esperar 13 minutrs de joc per a que el Vallbonense obrira el marcador, i ho va fer Lucas amb un dels millors gols de la temporada, el davanter va apreciar a Jose Antonio lleugerament avançat i des de molts metres va ficar el baló dins de la xarxa amb una definició magistral.

El domini del Vallbonense era absolut i el Benageber no era capaç de suportar el domini dels poblans que estaven fent una primera part redona. Els de Monterde no aconseguiren arribar a la porteria i quan ho van fer va ser per a no tindre oportunitats de perill per a la porteria defensada per Ruben. Encara podien haver fet el 2-0 abans del descans, un dels futbolistes destacats del matí, Yeshoua, que a punt estigué de marcar després de finalitzar esta gran jugada personal amb el xut a porta. 1-0 al descans amb molta superioritat blanc i roja al terreny de joc, a una de les millors primeres parts de la temporada.

Per a tancar el partit només s’hagueren d’esperar uns pocs minuts de la segona part, Lucas, que va ser dels futbolistes destacats de l’encontre fou objecte de penal. Un llançament des dels 11 metres que Migue se’n carregava de transformar per a fer el segon i definitiu dels gols del matí. Des del minut del segon gol, el 48 el partit va decaure, amb un Vallbonense amb els deures fets i un Benageber ja incapaç de sobreposar-se a les adversitats. Amb tot clar només va quedar temps per a que el partit s’embrutarà més del desitjat amb una jugada en la qual l’arbitre va expulsar a Josep Manuel Merino i a Jose Martin, del Benageber per una jugada en la qual és el jugador de Sant Antonio el que agredeix i provoca. Amb tot el peix venut encara hi hagué temps per a que el Vallbonense anotarà el 3-0. Fort va estar a punt de culminar una bona jugada de l’equip, però a pesar de la vistositat de la definició plena de qualitat no va haver-hi encert. 2-0 al final del partit, bon resultat, millors sensacions i victòria al derbi comarcal.

Un partit que no es presentava gens fàcil al principi, per una banda estava la rivalitat entre els dos equips, i per altra lla pluja que feia preveure que les condicions per a jugar a futbol no anaven a ser les millors possibles.

Amb esta victòria el Vallbonense deixa la salvació a 17 punts i amb els 35 que suma a la classificació se situa a 5 punts dels llocs que donen l’oportunitat de jugar la promoció a tercera divisió. Ara ja sense pressió la segona volta del campionat es presenta com a una oportunitat de mirar cap a dalt i lluitar per acabar la lliga el més alt possible

Després de 20 jornades disputades el Vallbonense es sisé classificat de la lliga amb 35 punts. Per davant estan l’Utiel amb 37 i el Ribaroja amb 39. Els tres primers llocs de la classificació, els que donen el dret de jugar promoció d’ascens estan ocupats pel Burjassot, que és tercer amb 40, el Torrent, segon classificat amb 42 punts, i una setmana més el lider és el Vilamarxant amb 49 punts. La pròxima jornada el Vallbonense es desplaça fins a l’estadi de Los Silos per a jugar des de les cinc de la vesprada contra el Burjassot.