VALLBONENSE – BENAGEBER

Added by 24/10/2016

Cinquena jornada de lliga per al Vallbonense que rebia a casa al Benagéber. Nou derbi comarcal que els de Jose Luis Durà encaraven després de la victòria per la mínima la setmana passada a Manises.

Al minut de joc una errada de Dani pogué costar el primer del partit. Sort que Josep va encertar la intenció del davanter i tot va quedar en un esglai. El partit era igualat, però era el Benagéber l’únic equip que creava perill ho intentaren de diverses maneres però per sort per al Vallbonense sense marcar. Els de Jose Luis Durà no creaven perill, però en este llançament de falta es va trobar fortuna, el baló toca en la barrera, desvia la trajectòria inicial i cap dins, gol per al Vallbonense, 1-0, avançava als locals Migue. Una alegria que durava 10 minuts, al 41 de partit el Benagéber empatava per a deixar el marcador al descans amb empat a 1 amb el gol d’Alberto. Resultat just però mal sabor de boca per com es va donar.

En la segona part el partit no va començar millor que a la primera, els de Monterde isqueren de vestidors per totes, seues foren totes les ocasions als primers minuts. No aconseguiren el gol a la primera, ni a la segona i finament a la tercera aconseguiren Juan Carlos tornava a ficar als visitants amb avantatge. El partit agafava mal color, els de Jose Luis Durà no estaven bé i tornaven a situar-se per baix al marcador. Però el futbol es pot tornar de cara en qualsevol moment. Adri empatava a dos amb este espectacular gol de falta. Amb l’empat tot pareixia més fàcil i si no que li ho diguen a Dani que amb esta sabatada amb la qual va afusellar sense pietat a Juan. 3-2 al marcador en tres minuts màgics. Els gols per a emmarcar no s’havien acabat encara, llastima que l’últim d’ells fora per a l’empat a tres. Jose, al 78 feia el tercer gol per al seu equip també amb un gran llançament de falta. Al remat empat a tres i un punt per a cada equip.

Partit molt difícil per al Vallbonense. Els de Benagéber aconseguiren que els de la Pobla no estigueren còmodes en cap moment del partit

Amb este empat el Vallbonense es queda al cinquè lloc de la classificació amb 10 punts, a tres del líder. Este dissabte visitaran Godella, a on els espera el Godella C.F., un equip que porta dos punts més a la classificació i que serà molt important de cara a poder instal·lar-se amb els equips que volen estar dalt.