VALLBONENSE – BURJASSOT

Added by 28/09/2017

Quarta jornada del campionat de lliga per al Vallbonense que rebia al Salvador Martí a un dels històrics del futbol de la província, al Burjassot.
Després de la gran victòria la jornada passada a Benageber per 0-3 el de «Rodri» encaraven el primer partit dels dos seguits com a locals que ha marcat el calendari en este inici de lliga.
Des del primer minut de partit es podia intuir que l’encontre anava a ser lluitat i que les diferencia es marcarien només per xicotets detalls, cara a cara dos bones defenses que no anaven a deixar fàcil la feina per als davanters. Cap dels dos equips va poder arribar a l’àrea rival amb oportunitats de perill, i les poques que es van poder vore van ser amb xuts amb molt poc de perill, en este cas Ruben atura sense problemes el baló. Esta ocasió va arribar coincidint amb els millors minuts del Burjassot, però el que pareixia que anava a convertir-se en assetjament no va ser tal, ja que el Vallbonense va recuperar el baló i va saber aguantar sense problemes fins al descans Partit intens, de lluita constant el centre del camp, no molt entretingut per a l’espectador, però amb dos equips que estaven competint sense oportunitats de gol.
Als segons 45 de joc el partit va ser més obert que en la primera part. El Vallbonense estirava línies i aconseguia arribar a la porteria de Sergio Banacloche. Ruben va estar a bon nivell un partit més, un bon estat de forma que farà suar de valent a Josep per a tornar a la titularitat als pròxims partits. Joan que venia de la banqueta va voler ser protagonista i pogué sorprendre, el partit s’obria i el Burjassot a la contra volia ocasionar perill, un contra atac que va acabar en corner i la treta d’eixe corner va poder ser la jugada que haguera trencat el partit si no és pel pal de la porteria. Poc més va oferir el partit, a l’ultim sospir de joc es va mantindre la respiració al Mas de Tous, ja que se sabia que esta falta a la frontal anava a ser l’última oportunitat del partit. Un llançament que Ruben va aturar per a deixar un punt més al caseller.

Bon empat davant d’un bon equip que permet sumar un punt més en la classificació.

Un punt més que permet sumar ja set en quatre jornades. Partit competit i lluitat al 100% que ajuda a créixer a l’equip en defensa. Com a part negativa de la vesprada va estar no poder disposar d’oportunitats de gol per a lluitar per la victòria, encara així el Vallbonense va fer 90 minuts defenent quasi a la perfecció.

Amb este empat davant del Burjassot el Vallbonense se situa a la cinquena posició amb set punts a les quatre jornades disputades fins al moment. En este grup segon de la regional preferent encapçala la lliga el Vilamarxant amb 12 punts i amb 9 es troben classificats el quart de poblet com a segon i el Torrent a com a tercer, a hores d’ara estos tres conjunts jugarien promoció a tercera. Per contra el San Marcelino amb un punt, el Castellar amb 1 i el Llíria amb zero tanquen la lliga i baixarien a primera regional.
Este dissabte el futbol continua al Salvador Martí amb un partit de nivell, visita La Pobla el tercer classificat el Torrent, dur rival, ja que els torrentins han guanyar esta jornada per un contundent 4-1 al Benageber, el partit donarà inici a les 17:30 de dissabte.