VALLBONENSE – CD UTIEL

Added by 16/11/2017

Onzena jornada del campionat de lliga la regional preferent amb la visita al Salvador Martí del CD. Utiel. Duel d’equips de la part alta de la lliga a la recerca de tres nous punts que els acostaren a la zona de promoció d’ascens a tercera divisió, separats per un sol punt, el Vallbonense arribava al partit amb 19 punts, pels 20 dels utielans.

El Vallbonense des del primer minut va haver de controlar el partit, ja que el Utiel li va cedir la possessió, els de La Pobla aconseguien jugar amb fluïdesa, però els atacants no entraven en joc, i per ahi s’escapaven les opcions de fer mal al porter rival. Els visitants sí que tingueren més facilitat per acostar-se a l’àrea de Josep i d’ells foren les primeres ocasions del partit, xuts de lluny però plens de verí per al porter del Vallbonense. Les ocasions del Utiel tampoc creaven incertesa en els poblans però deixaven molt clar el potencial i el perill d’un dels millors equips de la categoria. Les males notícies de la vesprada començaven a arribar al minut 13 de joc, l’arbitre del partit, Barba Bon, cau en la trampa de Raul que descaradament es va deixar caure dins de l’àrea davant de Manu, les imatges no enganyen i s’aprecia clarament com el jugador de La Pobla no cantacta en cap moment amb el jugador de l’Utiel., un penal inexistent, que nomes va vore l’arbitre que se’n carregava de llançar i transformar en el 0-1 Jordi Blazquez. El Vallbonense, que com ja hem dit abans, duia la possessió del baló sense oportunitats clares de gol només ho va poder intentar amb xuts de lluny que no li van donar molta feina a Roberto, porter de l’Utiel. 0-1 al descans, molt que millorar si es volia remuntar a la segona part.

Els segons 45 minuts de joc van ser prou semblants als primers, els de La Pobla a la recerca de poder tindre alguna ocasió clara de gol, i els visitants molt còmodes tant amb el partit que estava donant-se al Salvador Martí, com amb el marcador. El CD Utiel tampoc va tindre ocasions perilloses a la segona part, i si en alguna va arribar a porta, allí estava Josep per a què quedaren en no res. El partit es jugava al centre del camp i les àrees no es jugava molt. Amb el pas dels minuts el Vallbonense estirava les línies però sense ocasions importants. Al 80 de joc arribava la sentencia del partit amb el 0-2. Alejandro Abarca feia el segon per al Utiel i el seu desé gol de la temporada passant a ser el màxim golejador del campionat. Encara li quedaria al partit temps per al gol del Vallbonense, obra de Dani, un 1 a 2 que arribava sense temps per a més. Derrota al Mas de Tous per la mínima contra un equip cridat a lluitar per pujar a tercera divisió.

Partit competit decidit únicament pel dubtos penal i per l’única ocasió del gol clara de l’Utiel a la segona part.

L’Utiel és un dels equips amb més pressupost de la categoria, una plantilla dissenyada per a estar a la part alta de la lliga i sobre l’herba del Salvador Martí no es va vore tanta diferència. Al Vallbonense sí que li faltaren ocasions de gol per tal de poder tindre opcions reals de lluitar pels tres punts.

Amb la derrota per 1-2 es trenca una ratxa de 9 jornades sense perdre, amb este partit el Vallbonense encaixa la segona derrota de la temporada, un fet que no ocorria des del partit del debut a Vilamarxant el 2 de setembre

Després d’onze jornades el Vallbonense se situa al seté lloc de la classificació amb 19 punts. Els tres primers classificats són una setmana més el Vilamarxant, que és lider, amb 27 punts, el Torrent amb 25 i el Riba-roja amb 23. La classificació la tanquen el Massanassa amb 9, el Castellar Oliveral amb 8 i el Lliria amb 4. Esta pròxim cap de setmana partit com a visitants a Riba-roja. Diumenge a les dotze del migdia, derbi comarcal on el Vallbonense intentara repetir els bons números que ha optes fins al moment com a visitant.