VALLBONENSE FEMENÍ – CASTELLAR

Added by 01/06/2017

Amb menys de tres setmanes d’entrenaments a les cames, el Vallbonense femení tornava als terrenys de joc després de molts anys d’absència. El grup de fa unes setmanes comptava amb 12 jugadores i el numero ja ha crescut fins al punt de poder organitzar partits amistosos amb un mínim de garanties. Dissabte de vesprada arribava l’hora de l’estrena i el rival escollit va ser el Castellar de València.

A les sis en punt donava inici el partit, un encontre que tenia com a objectiu ficar a les xiques en dinàmica de partits en unes dates a on la lliga ja s’ha acabat però elles continuen entrenant.

El Castellar va començar més fort, i s’avançava al marcador al cap de pocs minuts, fins i tot va arribar a tindre un avantatge de 0-2. Però les xiques del Vallbonense van saber traure l’orgull i li van pegar la volta la al marcador. Del 0-2 inicial es va passar al 3-2, gràcies a un primer gol de Susana i a dos de Miriam. Una victòria que es va escapar a l’última jugada i al remat es va empatar a 3.

Primer minuts de joc per a este nou equip que es troba en fase de construcció i que abans d’anar-se’n de vacances té molt de treball per davant.

Una vesprada que va portar molta expectació i public a les grades del Mas de Tous per a vore els primers passos d’un nou conjunt que a partir de la temporada 2017/2018 farà que La Pobla torne a tindre equip femení de futbol.