VALLBONENSE FEMENÍ – PEDRALBA

redaccio
Added by 23/11/2017

Huitena jornada de lliga per al Vallbonense femení que rebia al camp del Mas de Tous al Pedralba. Després de dos victòries consecutives enfront del Godella i el Casinos, les xiques de Vicent Julio buscaven un tercer triomf davant d’un equip rival que comptava amb diverses jugadores de La Pobla.

La primera part va ser de domini absolut del Pedralba, amb el control del baló i les ocasions. Paula, jugadora de La Pobla, va ser la jugadora que més mal va fer a la defensa del Vallbonense i de les seues botes isqueren la majoria de les ocasions. Al minut 16 de partit va ser ella l’encarregada d’obrir el marcador un 0-1 que des del primer quart ficava les coses complicades. Quasi a la mitja hora de joc, Paula va poder marcar el segon al seu compte personal per culpa d’una indefinició de la defensa local que per poc no va costar un altre gol, i la mateixa Paula no va tenir el punt de mira afinat uns minuts després a esta jugada. Primera part on el Vallbonense no podia fer front a l’atac de les de Pedralba, però amb un marcador que no era insalvable a una segona part en el que hi havia molt a millorar.

La segona part no va oferir molts canvis, Estef, va poder fer alguna parada important per a controlar els perillosos atacs del Pedralba, però tanta aproximació a l’àrea no podia acabar bé i així va ser al minut 60 de joc amb el 2-0 amb el gol de Marcela a una jugada on a la tercer remat el baló acabaria dins de la xarxa. Amb este marcador el Pedralba s’agradava i no va baixar la intensitat del joc. Miriam ho intentava des de lluny, però la de dissabte no era una bona vesprada per al Vallbonense. El tercer i últim gol de la vesprada va ser obra d’Alba al minut 76, una sentència a un partit que Estef se’n va encarregar de què no acabara amb un marcador més ample. 0-3 contra un rival superior que no va donar cap opció al Vallbonense.

Una derrota que arriba després de dos victòries consecutives i que per ser davant d’un rival amb una entitat major no ha de desanimar a un equip que esta en el seu primer any de vida.

Després d’este partit el Vallbonense femení és onze classificat amb 7 punts al grup dos de la segona regional femenina. La lliga l’encapçalen el Monte Sion amb 18 punts, els mateixos que el Mare Nostrum, que és segon i el Juventud Paternense són terceres classificades amb 16 punts.

La pròxima jornada el Vallbonense descansa i tornarà a jugar el dissabte 2 de setembre en casa contra el Silla CF «B».