VALLBONENSE FEMENÍ – RIBAROJA

Added by 26/10/2017

Quarta jornada del campionat de lliga al grup segon de la segona regional femenina. Per al Vallbonense era la segona jornada com a locals, i amb zero punts al caseller de la classificació la visita del Riba-roja, que arribava a La Pobla amb un punt, es presentava com a bona oportunitat per a començar a sumar. Derbi comarcal entre dos equips que no havien començat la lliga de la millor de les maneres.

Per a vore els gols en este partit avançat a divendres no es va haver d’esperar molts minuts, al dos de partit, Estefania, portera del Vallbonense no va estar gens encertada, la qual cosa va propiciar que arribarà el 0-1, Lourdes anotava el primer de la nit al Mas de Tous. Les de Riba-roja encoratjades pel gol s’animaven en atac, però el Vallbonense va saber reanimar-se a temps, Eva empatava el partit al minut 9, la davantera de La Pobla rebia el baló i no s’ho pensava dos vegades per a empatar el duel comarcal. Amb el gol de l’empat, les jugadores del Vallbonense passaven a dominar el partit i no tardaren en remuntar, Susana anotava el 2-1 en el 17 de joc i li pegava la volta a un partit que no havia començat bé per a elles. Amb el 2-1 a favor continuaven arribat ocasions per a les locals, com esta de June, però el Riba-roja volia continuar intimidant i a esta ocasió era Estefania amb esta bona intervenció la que evitava l’empat. Eva va ser la que més ocasions va tindre a la primera part, va tindre un parell per dos vegades va tindre ocasió de poder marcar.

Amb el resultat a favor les xiques de Julio Vicent continuaven atacant en busca del tercer, Andrea Torrent no aconsegueix finalitzar este contra atac molt ben traçat, i a una altra jugada a Susana li va faltar un poc de punteria per tal de fer el tercer del partit. Amb estes ocasions de les locals les de Riba-roja reaccionaren per tal d’empatar i van ficar en problemes al Vallbonense . Susana va tindre una jugada perillosa, que si no és per la bona intervenció de Nadine, haguera sigut, tal vegada, el colp definitiu, ja que a la següent oportunitat el Riba-roja empatava amb este llançament de falta en el qual poc va poder fer Estefania, Maria Belen, la capitana del Riba-roja empatava el partit al minut 71. Silvia que va eixir des de la banqueta va tindre una altra bona oportunitat per a fer el tercer amb este xut en el qual es va cantar gol, Miriam ja a la desesperada va buscar la seua oportunitat, però el dos a dos en el qual es va instaurar el marcador al minut 71 ja no es va moure i amb l’empat el Vallbonense aconseguia el primer punt de la temporada.

Un partit amb sabor agredolç per al Vallbonense, ja que per una banda s’ha sumat el primer punt de la temporada, la qual cosa és motiu de satisfacció per a la plantilla i cos tècnic, i per altra banda, un partit més, les lesions van restar opcions a l’equip durant el partit.

Amb este empat enfront del Riba-roja el Vallbonense es troba classificat al lloc catorze de la lliga amb només un punt. Este cap de setmana cinquena jornada de lliga, les xiques del Vallbonense visitaran el poliesportiu municipal de Sagunt per enfrontar-se al Mare Nostrum Port de Sagunt dissabte a partir de les 17:30.