VALLBONENSE – GODELLA

Added by 27/02/2017

Arribava el segon classificat al Mas de Tous en el partit més interessant de la vint-i-unena jornada de Primera Regional. Cara a cara el Vallbonense davant el Godella, amb l’objectiu del segon lloc per al guanyador.

I els de la pobla jugaren un dels millors partits de la temporada, amb un dos a zero al descans que deixava molt ben encarrilat el partit amb els gols de Manu i Yehosua. El Godella va tindre l’oportunitat de retallar distàncies amb este xut al travesser i el posterior remat que Josep va enviar a córner amb una magnífica estirada.

En la segona part els xics de Durá arredoniren el marcador. Fort recuperava un baló al mig del camp i assistia a Adrian que col·locava el 3 a 0 al marcador. 2 minuts després Migue estavellava un baló en el pal.

I al minut 70 Joan posava el 4 a 0 final, definint perfectament en el mà a mà davant el porter visitant.

Tres punts molt valuosos que permeten als de la Pobla assolir la segona posició de la taula, la que dóna l’oportunitat de jugar la promoció d’ascens. Amb 43 punts es col·loca a 5 del líder, el Benagéber, que va punxar en la seua eixida a Casinos, i supera en 2 punts més el golaverage al tercer, el Godella. Este diumenge al matí visitaran el Poliesportiu de la Pelosa on els espera el desè classificat, el Moncadense.