VALLBONENSE – HURACAN

Added by 19/10/2017

Després de la victòria de la setmana passada enfront del «Discobolo», tornava el futbol al Salvador Martí, amb la visita del «Huracan», per a disputar la setena jornada de la lliga. El bon moment general del Vallbonense contra un equip que contava per victòries els tres desplaçaments que havia fet fins dissabte, els 11 punts dels de La Pobla contra els 9 de l’equip de Loriguilla, al millor partit de la jornada del grup 2 de la regional preferent, duel per mantenir-se a la part alta de la lliga una setmana més.
El partit va començar amb el Vallbonense amb ganes de ser protagonista, la primera ocasió de la vesprada arribaria dels peus d’Adri, Yeshoua s’internava cap a l’àrea i va assistir genialment al seu company, que amb una definició plena d’equilibri no va acabar per ficar en problemes al porter rival. El Huracan no jugava amb comoditat i les arribades a la porteria de Ruben eren sense cap perill, la defensa del Vallbonense impedia que els de Loriguilla tingueren ocasions clares. El gol local no es va fer d’esperar i arribaria al minut 15, Joan aprofitava la indefinició de la defensa del Huracan per emportar-se un baló que tindria el seu pes en or. El davanter de La Pobla ficava en avantatge a l’equip amb l’1 a zero, anotant el seu segon gol de la temporada. El «Huracan» no acabava de reaccionar i només li donaven treball a Ruben amb balons llunyans, bé fora amb llançament de faltes o amb xuts de fora l’àrea. Arribava el partit al descans amb el solitari gol de Joan al marcador i amb la sensació d’estar complint els deures.
Als segons 45 minuts de joc la iniciativa la va portar el Huracan que amb esta bona combinació va ficar en problemes a la defensa del Vallbonense. La replica, arribava amb esta jugada per banda de Gabri que no arribà a rematar Yeshoua. Ruben va tornar a traure unes mans salvadores, gran parada a este xut a pocs metres per a continuar amb l’1 a zero al marcador. Tot pareixia indicar que els tres punts es quedaven al Salvador Martí, però a esta última jugada, quan ja passaven més de 5 minuts de descompte i amb el baló a camp contrari, l’arbitre Alberto Ponce Guillem va xiular penal i expulsió de Luis Pastor. Un penal que va anotar Federico Pascual per a deixar l’empat a 1 definitiu al marcador.
Amb este empat el Vallbonense suma 12 punts i és sisé a la classificació, una classificació que encapçala com a líder el Vilamarxant amb 21 punts, segon és el Torrent amb 16 i tercer el Utiel també amb 16 punts, estos tres equips jugarien la promoció d’ascens a tercera. Per contra tanquen la classificació el lliria amb zero punts com a cuer, el San Marcelino amb tres punts i el Juventud-Barrio del cristo amb 4. La pròxima jornada el Vallbonense jugara el diumenge 22 a partir 12:00 al Tomas Berlanga de Requena. Per a este partit contra el Sporting club Requena el club ficarà servici d’autobús, tots els interessats en assistir al partit poden passar per la Ciutat esportiva en horari de vesprada per apuntar-se.