VALLBONENSE – JUVENTUD MANISENSE

redaccio
Added by 13/02/2017

Dinovena jornada de lliga per al Vallbonense, que va jugar diumenge de vesprada contra el Juventud Manisense al Mas de Tous. Partit important, ja que només un dia abans, el líder de la lliga, el Benageber, havia empatat a zero a l’Eliana, i una victòria donava l’oportunitat de retallar dos punts valuosos de cara a la lluita final.

Però a estes altures de campionat ningú regala res, i el Manisense va eixir amb ganes de complicar les coses. Als primers instants, una indefinició de la defensa del Vallbonense va suposar el primer esglai del partit. Només era un avís de què el pitjor estava per arribar. Al minut tres, els de Manises es ficaven per davant amb un gol de falta directa. Un llançament magistral de Javi Medina per a obrir el marcador.

Les fortes ratxes d’aire impossibilitaven poder jugar a futbol tal com està acostumat el Vallbonense, i el partit no era gens fàcil per als de Jose Luis Durà. Fins al 21 de partit no s’igualaren les coses amb un gol de Joan, rematada de cap per a igualar el partit i ficar l’empat a 1 i la primera pedra per a edificar una important victòria.

A partir de l’empat, les coses van ser més fàcils, i començaren a arribar les oportunitats: la primera amb un xut de Manu des de la frontal i després, amb una altra de Migue davant del porter. La porteria del Juventud Manises estava al punt de mira, però no s’encertava per a fer el segon. Ací es Adri el que no marca per poc. I no va ser l’única per a Adri abans del descans. Un empat a 1 al descans que era un resultat curt, pel que estava veient-se al Mas de Tous.

En la segona part el partit, principalment per culpa de l’oratge, no va donar molt ni per a l’espectacle, ni per a divertir als espectadors. La primera, només tornar a començar, va ser per al Manisense i, a partir d’eixe moment, ja van donar poca feina als defenses locals. Joan va tornar a vore porta, amb una gran definició davant del porter, era el 2-1 al minut 65.

Un 2 a 1 que hauria d’haver sigut, com a mínim, un 3 a 1, si no haguera sigut per la gran errada de l’àrbitre, que va anul·lar la jugada en què Migue acabà per rematar dins. Un fora de joc inexistent que haguera sigut la sentència i la rúbrica final al partit. Un partit que deixa tres punts més per al Vallbonense i que fa bo l’empat de la setmana passada en Casinos.

Una victòria molt important, ja que el Benageber havia empatat a zero un dia abans a l’Eliana i, amb este resultat, s’aconsegueix retallar punts al líder, que encara té un partit més.

I els tres punts guanyats no van estar l’única bona notícia de la vesprada, la victòria va ser amb dos gols de Joan. El davanter torna a la dinàmica de l’equip complint els temps de la recuperació per la forta lesió viscuda la temporada passada i ho fa de la millor manera, sense deixar de vore porta.

La pròxima jornada, el Vallbonense visitarà el camp del líder, el San Antonio de Benageber, duel vital per a les aspiracions dels dos equips en la lluita per l’ascens a la preferent.