VALLBONENSE – L’ELIANA

Added by 23/01/2017

Per al Vallbonense donava inici la segona volta del campionat. Els de José Luis Durà repetien partit com a locals després de la victòria per 1 a 0 la setmana passada contra el Pedralba.
Visitava el Mas de Tous l’Eliana, derbi comarcal ple de rivalitat, dos equips que sempre es tenen moltes ganes i que ja deixaren moments plens de tensió al partit que inaugurava la lliga, al mes de setembre.
El partit era de vital importància per al Vallbonense, que només li treia dos punts a l’Eliana abans de començar el partit, una victòria li permetria obrir distancia i ja només mirar cap als dos equips que lideraven la classificació.
I la victòria va ser contundent, per 3-0. Un partit perfecte just a un moment de la competició a on està permès fallar.
El primer de la vesprada arribaria al minut 31, gol de Dani. Una definició davant del porter excel•lent que permetia obrir el marcador.
I al minut 62 arribaria un dels grans moments del partit. Joan marcava el 2 a 0, el partit es trencava de manera definitiva a favor de Vallbonense i Joan, després de molts mesos fora dels terrenys de joc, per lesió, tornava a marcar. Ell està cridat a ser una peça fonamental en el que resta de temporada i eixe gol és una gran noticia per als blancs i rojos.
I la rúbrica final la ficava Adrià amb un gol olímpic. Corria el 79 quan va llançar el corner, el baló no toca en ningú i entra de manera directa per a fer el tercer i definitiu del partit.
Amb la victòria el Vallbonense continua tercer, amb 32 punts, continua a quatre del líder, el Godella, però retalla punts al segon al lloc que dóna el privilegi de jugar la promoció, el segon és el San Antonio de Benageber que suma 34 punts després d’empatar contra el Manises.
Pròxima jornada visita al cuer de la lliga, el Vallbonense jugarà contra el Lliria “B”.