VALLBONENSE – LLIRIA

Added by 11/01/2018

Tornava la lliga al Salvador Martí després del descans de la competició per les festes de Nadal. El Vallbonense rebia al seu camp al cuer de la competició, el C.F. Llíria amb l’anim de mamprendre l’any 2018 de la mateixa manera que acomiadava el 2017, amb victòria. Partit amb horari poc habitual, diumenge al migdia, després de les vacances i contra l’últim classificat. Estes eren algunes de les circumstancies pocs habituals que rodejaven al partit i contra les que havia de jugar el Vallbonense.

Els de Rodri isqueren des del primer moment a la recerca de la porteria dels llirians, sabent que un gol matiner facilitaria molt les coses. Però la sorpresa arribaria al minut 9 de partit, una errada en defensa va deixar a soles a Ibai, davanter del Llíria, cara a cara amb Ruben, una jugada en la qual al jugador no li tremolaren les cames i va ficar en avantatge al seu equip. 0-1 al marcador, sorpresa momentània al Salvador Martí, el cuer de la lliga anava a presentar batalla. Una batalla que només duraria 14 minuts, ja que el Vallbonense per mitjà de Chelet aconseguia l’empat.

Amb l’empat, el Llíria va presentar replica, i només un minut després del gol local va poder fer el segon, jugada que acabaria en només un esglai. I qui perdona al món del futbol acaba pagant les conseqüències. L’efectivitat del Vallbonense s’imposava i quan falten 10 minuts per al descans Luis Pastor ficava als blanc i rojos per davant al marcador amb este remat de cap. El central del Vallbonense pentina a la perfecció un llançament de falta de Corell per a fer que els de La Pobla se n’anaren guanyant al descans.

Als segons 45 minuts de partit el Llíria no anava a abaixar els braços i només eixir va avisar de les seues intencions amb este baló, que de no ser per la fusta podia haver sigut l’empat a dos.

No seria l’única oportunitat amb perill per Lliria, ja que van eixir de vestidors a per l’empat. El Vallbonense no va tenir una segona part fluida en atac i les oportunitats escassejaven, però quan no tens oportunitats de gol s’ha de confiar en què alguns dels teus jugadors amb més qualitat et solucionen el partit, eixe va ser el cas de Migue. El capità del Vallbonense va poder marcar el tercer i definitiu a esta gran jugada personal, en la qual comença al seu camp i agafa la directa cap a la porteria d’Ivan, però en la qual les forces li van fan fallar a l’últim moment, però Migue es va encabotar a deixar el seu segell al partit amb una altra gran jugada, ara ja als últims segons de partit, una molt bona jugada per a fer el 3-1, sentenciar i tancar el partit

Amb la celebració dels jugadors del Vallbonense ja no hi hagué temps per a més. Finalitzava el partit i es quedaven al Salvador Martí tres nous punts que deixen a l’equip a un lloc molt còmode a la classificació, ja que s’ha encadenat la millor ratxe de victòries de la temporada amb els últims tres partits guanyats, els tres com a locals.

Tres gols i tres punts per a començar el 2018 de la millor de les maneres, guanyant un partit, Encara que amb més patiment de l’esperat. Es deixa ja arrere un 2017 històric per al Vallbonense i es comença un nou any que ha de servir per a certificar al més prompte possible la salvació.

Després de 17 jornades i amb la primer a volta de la lliga ja finalitzada el Vallbonense es troba classificat al lloc seté de la classificació, amb 29 punts, gràcies a 8 victòries i 4 empats. Els llocs de promoció d’ascens a tercera estan a set punts, i el que és més important el descans està ja a catorze punts, ja que el Benageber és setzé amb 15, els mateixos que el Castellar i el Massanasa i tres més que el Requena, la classificació la tanca el Llíria amb només 4 punts.

El següent partit el Vallbonense tornarà a jugar com a local. Derbi comarcal i partit de màxima exigència. Visita el Salvador Martí el lider de la lliga, el Vilamarxant. Partit que es disputarà este dissabte 13 de gener des de les 17:00 de la vesprada.