VALLBONENSE – LOS SILOS

Added by 13/03/2017

Jornada 23 per al Vallbonense, que rebia al Mas de Tous a Los Silos. Nova oportunitat per a defendre, esta vegada com a locals, el segon lloc de la classificació.

Queden ja poques jornades per a la fi de la lliga i cada partit és una final, molt més si es juguen al teu camp.

I amb decisió i ganes va eixir el Vallbonense, que va tardar a obrir el marcador just el que va tardar a encarar Joan la porteria contraria i superar al porter rival.

El Vallbonense va jugar des del primer moment amb una marxa més que el rival, no hi havia espai a donar cap concessió al d’enfront i sis minuts més tard, arribaria el segon del partit, al 21, bon contraatac per part d’Adri, que fa una molt bona jugada personal que acaba rematant Natxo: 2-0 en 21 minuts de partit.

I la sentència va arribar quasi de seguida: Adri, que va ser un malson per a la defensa de Los Silos, va fer una extraordinària jugada que ell no va acabar en gol per poc, però allí estava Joan per rematar i fer el segon al seu compte personal i el tercer de l’equip abans del descans.

La segona part es va desenvolupar amb menys intensitat que la primera, l’equip de Jose Luis Durà es va vore dominador del partit i amb els tres punts a la butxaca, fet que va produir que la segona part fora pràcticament per a vore passar el rellotge.

Encara així, només alguns detalls impediren una golejada ampla: primer va ser el travesser el que va impedir el hat-trick de Joan, i després la falta d’encert per a culminar una jugada personal molt bona, un minut després del xut a la fusta.

Los Silos es resistia a ser el convidat de luxe en una vesprada de clar color blanc i roig, i va poder marcar el gol de l’honor, més per insistència, que per encert.

En esta jugada, el baló pega al travesser una vegada, mal defès pel Vallbonense, que permet que els de Burjassot remataren al travesser per segona vegada, i a la tercera van fer penal. Un penal que va llançar Fran Panadero i va marcar per a fer el 3-1.

D’ací fins al final, poc més es va vore al Mas de Tous, estava tot el peix venut i només hi hagué ja lloc perquè Toni Sanabria marques el 4-1 al 75 de partit, un gol amb una dedicatòria molt especial per a ell i que rubricava un partit molt fàcil per al Vallbonense.

Una relaxació que va arribar ja amb 3-0 a favor i que no va ser un factor influent en el marcador. El més important era que venia un dels últims de la lliga i no existiren sorpreses, ni durant el partit, ni al marcador final.

Tres nous punts en la classificació que valen molt més del que es podia imaginar, ja que l’empat del Godella en Manises deixa a l’equip una setmana més segon, però ara, amb quatre punts d’avantatge.

Este dissabte, dia 11 de Març, el Vallbonense jugarà el derbi comarcal amb més rivalitat de tots el que hi ha en esta lliga, visitarà a partir de les 17.30 hores al Benaguasil.