VALLBONENSE – MASSANASSA

Added by 02/01/2018

Dissabte passat es va disputar la setzena jornada del campionat de Preferent. El Vallbonense tornava a jugar al Salvador Martí a causa del canvi en l’ordre dels camps, ja que el seu rival, el Massanassa, està fent obres al seu estadi.
Els locals tingueren la primera ocasió per obrir el marcador, però el xut de Migue se n’anava al lateral de la xarxa.
I al minut 21 un malentès entre Josep i Luis Pastor va permetre al visitant Pablo controlar el baló i xutar a porta buida, Gabi aconseguia rebutjar amb tan mala sort que el baló pegava en Josep i significava el 0 a 1.

Al minut 35 Yehosua va estar a punt de marcar el gol de la jornada amb este obús que va buscar l’escaire del porter del Massanassa.
En la represa arribaren els gols dels de Rodri. A baló parat aconseguien l’empat, amb una gran cabotada de Dani Platero a servei de Corell.
I només un minut després, Dani Chelet i Joan fabricaren el gol de la remuntada. Bona combinació entre els atacants locals i Dani aprofitava la passada de la mort per a col·locar el segon gol a l’electrònic. En només 10 minuts el Vallbonense li havia pegat la volta al marcador.

El definitiu 3 a 1 arribava a les acaballes del partit. Al minut 83 era Migue qui assistia a Joan per tal que el davanter de la Pobla sentenciara el partit amb un gran remat de cap.
Últim partit de l’any que es tanca amb la segona victòria consecutiva al Salvador Martí, un camp que també albergarà el primer partit de 2018, el derbi comarcal davant el cuer Llíria, una nova oportunitat per continuar a la zona alta de la classificació.

A hores d’ara el Vallbonense és seté amb 26 punts. El líder és una setmana més el Vilamarxant amb 39 punts, seguit del Burjassot amb 36 i el Riba-roja amb 35. Per baix, 5 equips al límit de la zona de descens que el marca el Benagéber amb 15 punts, seguit del Requena amb 11 i tanca la taula el Llíria amb només 4 punts.