VALLBONENSE – PATERNA

redaccio
Added by 09/12/2016

El grup 4 de la primera regional va tindre les mirades al Mas de Tous: es disputava en La Pobla el partit més atractiu de la jornada amb la visita al nostre poble del Paterna. Abans de començar, el Vallbonense era tercer i el Paterna quart, amb un punt més que l’equip de la Pobla.

Els primers a crear perill foren els paterners. Al minut de partit trobaren un forat a la defensa del Vallbonense, però fer-li un gol a este equip és una tasca complicada, per què en cas de superar als defenses queda encara Josep, que va desviar.

Els visitants isqueren a per totes, i arribaven amb facilitat amb perill. Però el Vallbonense prompte va despertar i, a poc a poc, anaren estirant línies cap a l’àrea contraria.

Al 12 de partit Lucas rep al baló i la col·loca allà on el porter del Paterna, per més que volguera, no podia arribar. Gran gol per estrenar el marcador de la vesprada.

Amb el marcador a favor, els de Jose Luis Durà controlaven el partit amb facilitat i el Paterna ja no es mostrava tan incisiu com al principi i les arribades a l’àrea rival se succeïen una darrere de l’altra. Manu a punt estigué de fer el segon amb esta fortíssima volea que el porter del Paterna rebutjà amb els punys.

En la segona part, el Paterna va eixir amb ganes de voler empatar i només li ho va impedir el pal. Encara que el Vallbonense oferia sempre una rèplica ràpidament. El Paterna ho continuava intentant amb arribades, però sense molt de perill, estaven a punt de tirar la tovallola per què només amb ganes no es guanya al Mas de Tous, cal alguna cossa més.

I això vol dir tindre més qualitat i gol, just allò que enguany té el Vallbonense, tal com es veu al segon gol. Centre medit de Sanabria perquè Gabi remate a la perfecció per a sentenciar al partit.

I encara podien haver sigut tres els gols, però el pal no volgué. 2-0, tres punts més i un altre partit sense encaixar gols.

Satisfacció al cos tècnic, no és per a menys, i també als jugadors.

Estes dos últimes victòries donen molta moral a l’equip, ja que han sigut sis punts davant de dos rivals directes de la lliga

La temporada, fins al moment, no pot ser millor. El Vallbonense guanya els partits amb solvència i molta culpa de tot això, és que en 11 partits només han encaixat cinc gols.

Una victòria i tres punts que col·loquen al Vallbonense amb un total de 23 punts. Continuen una jornada més tercers classificats, però a un sol punt del segon i del primer, el San Antonio de Benageber i el Godella que tenen 24.