VALLBONENSE – QUART DE POBLET

Added by 02/11/2017

Novena jornada de lliga per al Vallbonense a la regional preferent. Visitava el Salvador Martí el Quart de Poblet per a disputar un dels millors partits de la jornada, cara a cara dos equips separats per un sol punt a la classificació, el Quart de Poblet arribava amb 16 punts pels 15 dels poblans, qui guanyava, pràcticament assegurava passar la setmana en llocs de promoció a tercera.
Els de Rodri que van eixir amb moltes ganes, conscients que es podia fe el màxim mal possible al Quart als primers minuts. A este contraatac ben iniciat per Manu, que furta el baló i la dona a Chelet que condueix la pilota ràpidament avançant metres i assistint a Joan, que es veu afavorit per l’errada de Lazaro, però que no arriba a culminar per poc, ja que la mateixa bota d’Alejandro impedeix el que haguera sigut l’1-0. El Vallbonense es trobava còmode a l’inici del partit i aconseguia arribar a l’àrea rival amb facilitat, inclús algunes vegades agradant-se i jugant de manera molt vistosa. El Quart reaccionava i amb el pas dels minuts aconseguia arribar a la porteria defesa per Joan, un Joan que va estar segur baix dels pals a cada vegada que el Quart arribava amb perill. Els visitants ho intentaven sense encert, a una primera part en la que el Vallbonens va estar bé i seua seria l’ultima oportunitat dels primers 45 minuts de partit.
A la segona part el guió es repetia, el Vallbonense començava amb més ànim i de les botes de Joan arribarien les ocasions més perilloses per als de La Pobla. Yeshoua també s’animava a intentar la seua, amb esta carrera en la qual el baló se’n va directament fora. També hi hagueren oportunitats a baló parat, sense acabar de ficar en problemes a Moreno. Per a problemes els que haguera podut tindre Joan, però que va saber solucionar a la perfecció a esta jugada que remata per al Quart per Dani. Una parada que tancava la porteria i deixava al marcador el 0-0 definitiu després d’una segona part complicada, repartiment de punts al Salvador Martí una jornada més.

Amb este empat el Vallbonense continua invicte com a local després de 5 partits a casa, una victòria i 4 empats a un principi de lliga on dels 16 punts totals del caseller 7 han sigut aconseguits al Salvador Martí. Bon balanç per a un equip que només ha perdut un partit, a la primera jornada i contra el lider.

Amb este empat el Vallbonense se situa al lloc setè de la classificació amb 16 punts, gràcies a les 4 victòries, 4 empats. La lliga l’encapçala una setmana més el Vilamarxant amb 24, punts, seguit del Torrent amb 22 i el Riba-roja amb 17 que és tercer, estos tres equips jugarien la promoció a tercera. La igualtat és màxima després de 9 jornades, ja que amb 17 punts també estan tres equips més, el Quart, l’Utiel i el Burjassot, tots ells amb un punt per dalt del Vallbonense. La pròxima jornada partit fora de casa, contra el Castellar-Oliveral, diumenge a partir de les dotze al camp de l’horta. Allí els jugadors de La Pobla es voran les cares contra un dels equips que es troben classificats als llocs de descens, el Castellar es setzé amb 8 punts i seria equip de primera regional juntament amb el San Marcelino, que suma 7 punts i el Llíria que tanca la classificació amb un punt en 9 jornades.