VALLBONENSE – SAN MARCELINO

Added by 14/09/2017

Segona jornada de lliga per al Vallbonense, i primera com a local a la temporada 2017/2018, després de la derrota al debut contra el Vilamarxant, i el fet de jugar contra un equip que també ha pujat des de la primera regional feia, que ja a la segona jornada del campionat, el partit es presentara com a important.
Els primers minuts de joc van ser de domini groguet, els del cap i casal començaven millor el partit i seues foren les primeres aproximacions a porta. Van ser uns primers instants de joc als quals als de Rodri els va costar dur la iniciativa del partit i les oportunitats eren per als visitants que van eixir al partit amb més ritme que els de La Pobla). Però el bon inici del San Marcelino no va durar molt més enllà dels deu primer minuts de partit. En quant el Vallbonense va començar a estirar línies i a tindre la possessió del baló el partit va canviar de color, a la primera gran oportunitat per als blanc i rojor Migue va estar a punt de fer el primer gol de la vesprada, els locals començaven a tindre oportunitats i xafar amb assiduïtat la porteria del San Marcelino pero no arribava el gol. Al minut 16, Manu de cap trencava la igualtat amb un gol de cap, esta vegada si, i no com la setmana passada que es va quedar a les portes, el remat de cap valia per a marcar gol.

Ruben, porter del Vallbonense va ser un dels jugadors importants del partit, amb esta intervenció va evitar l’empat del partit. Amb eixa acció el San Marcelino tronava a ficar-se dins del partit i Sergio Chacon perdonava l’empat a este jugada. A estes dos jugades Kevin presentava la replica sense fortuna. El partit es convertia en un anar a vindre a les dos àrees i Ruben tornava a ser decisiu amb una nova parada. Les dos últimes oportunitat de la primera part foren per al Vallbonense, primerament Kevin tornava a no tindre l’encert necessari per a marcar i seguidament Adri estava ràpid per a vore l’errada del porter, però li va faltar al seu xut un poc de potencia per acabar de sorprendre i marcar el que haguera sigut el 2-0 al descans. Primers 45 minuts igualats i prou divertits al Salvador Martí que finalitzaven amb un mínim avantatge per al Vallbonense.

La segona part també anava ser amb oportunitats i divertida per als aficionats. A esta acció Adri fa una bona jugada personal que a punt estigué de culminar Joan de manera espectacular amb un remat a la mitja volta. El San Marcelino volia empatar i Martin Farinos ho va intentar amb este xut creuat que per fortuna per al Vallbonense se’n anava directament fora. I tal com hem dit anteriorment Ruben va ser proagonista actiu del partit amb les seues intervencions, aci atura una rematada de cap que ben bé podria haver-hi acabat al fons de la xarxa.

I encara sort que no va acabar dins, ja que a la següent oportunitat del Vallbonense arribaria el segon del partit, centre de Joan i rematada de Dani Chelet per a signar la sentència del partit. Un 2-0 definitiu que per molt poc no va ser 3-0, ja que Joan amb tot a favor no va culminar la jugada en la qual ja es cantava el tercer.

Al remat primera victòria de la temporada i primers tres punts al Salvador Martí que es quedaven a La Pobla.

Partit guanyat contra un rival de característiques similars, ja que el San Marcelino és un conjunt que també provenia de la primera regional i els tres punts i el començar a tindre de cara el gol average amb un possible rival directe són aspectes molt importants.

Amb este resultat favorable i la resta de partits de la segona jornada el Vallbonense es el desè classificat de la lliga amb tres punts. La classificació l’encapçalen amb 6 punts el Quart de Poblet, el Vilamarxant i el Benageber amb 6 punts, i amb el caseller a zero la tanquen el Lliria, l’Alcasser i el Castellar-Oliveral.
La tercera jornada els de Rodri visitaran a un vell conegut, a l’altre equip que va pujar de categoria juntament amb ells, el Sant Antonio de Benageber. L’any passat no se’ls va pdoer guanyar cap partit i el Vallbonense aspira a donar la sorpresa esta pròxima jornada.