VALLBONENSE – TORRENT

Added by 05/10/2017

Cinquena jornada de lliga per al Vallbonense que després de l’empat la jornada passada contra al Burjassot al Salvador Martí repetia com a local. Dissabte passat visitava La Pobla un dels equips més en forma del campionat, el Torrent. Els de l’horta visitaven al Vallbonense després de golejar al seu camp al Benageber per 4-1 i contant per victòries els dos desplaçaments fets fins dissabte.
I si el partit es podia presentar complicat, des dels primer minuts tot es va ficar costera amunt, Gimenez Clemente va eixir a xiular el partit amb molta rigorositat, i al segon minut de partit, va assenyalar penal a esta jugada entre Miguel Laguna i Ramon Cases. Primer esglai de la vesprada que va quedar sufocat per Ruben, que li va aturar el llançament a Gabriel Baca, el capità torrentí.

Continuava l’empat inicial però el Torrent no va eixir a deixar passar els minuts i si no va ser de penal, va ser per tot l’escaire, obria el marcador amb un dels millors gols que es vora al Salvador Martí esta temporada Parra amb un llançament impecable que va deixar en res l’estirada de Ruben. No es presentava un bon panorama amb l’avantatge del Torrent, però el gol va calmar els ànims dels taronja que preferiren conservar el resultat sense risc, encara així van fer que Ruben continuara exhibint el seu particular catàleg de parades). A pesar del conservadorisme del Torrent el Vallbonense no aconseguia fer funcionar el centre del camp, i per ahí s’escapaven les oportunitats de plantar cara, poques ocasions a la primera part, però quan este equip arriba a l’àrea rival, arriba amb perill com a esta oportunitat de Joan després d’una molt bona jugada de Yeshoua. Arribava el descans amb derrota parcial però amb una diferència mínima que no era impossible de remuntar.

El pas per vestidors va ser per a bé. Des del primer moment el Vallbonense va aconseguir fer funcionar el centre del camp i les bandes començaven a oferir perill a cada jugada on es tenia el baló en camp contrari. I quan les coses funcionen tot és més fàcil, Joan recupera el baló i veu a Yeshoua que asisteix a Natxo per a què marque l’empat, a 1.

La segona part va tindre més ritme que la primera i els dos equips, especialment el Vallbonense va tindre més ocasions que a la primera part. I per cada bona ocasió del Torrent la rèplica de Ruben, que es troba en un estat de forma fenomenal, era encara millor. Els últims minuts i els llargs minuts de prolongació pogueren ser fatidics, peró com ja hem nomenat Ruben va fer una vesprada per a recordar i gràcies a la seua feina es va poder deixar un punt al Salvador Martí a un partit contra un dels millors equips de la categoria.

Amb este punt el Vallbonense finalitza la jornada amb 8 punts, siguen el setè classificat. Vilamarxant amb 15 punts és lider, seguit del Quart de Poblet amb 12 i el Torrent amb 10, estos tres primer classificats jugarien la promoció d’ascens a tercera, la lliga la tanquen el Castellar-Oliveral amb 2 punts, el San Marcelino amb 1 i el Llíria amb zero punts, ells a hores d’ara baixarien de categoria.

El pròxim partit el Vallbonense visitarà al Discobolo-La Torre, dissabte a les 18:30 de la vesprada el camp de futbol 11 del barri de «La Torre» a València serà l’escenari de la lluita per tres nous punts.