VALLBONENSE

Added by 28/03/2013

Nova jornada de futbol al Mas de Tous amb la disputa de la vint-i-cinquena jornada de la primera regional. El Vallbonense rebia la visita del penúltim classificat la Unió esportiva Alaquàs i Walter. Els de Fran Ballesteros buscaven una victòria per assentar-se a la zona mitjana de la classificació i afrontar un fàcil final de campionat sense res en joc. Els gols no es farien esperar i als 5 minuts amb el primer xut a porta s’obria el marcador . Migue anotava el primer de la vesprada per als locals i el primer al seu compte particular. Tres minuts després i gràcies a la cantada del porter rival Cristian va estar a molt poc de fer el segon ,El partit era tot un monòleg del Vallbonense que es mostrava molt superior al seu rival a totes les línies. Només era qüestió de deixar passar els minuts per que el partit es trencara i anar a buscar un marcador contundent. Va ser a l’últim quart els de La Pobla sentenciaren el partit. Manel amb una execució perfecte va anotar el 2-0 de falta directa, tir de lluny a on el porter de l’Alaquas res va poder fer (. Encara n’hi hauria temps per a mes i Migue amb una grandíssima jugada personal faria el tercer. Josep trau rapid, Migue a soles a la banda per començar una gran carrera que remataria amb un xut d’esquerres, es deixava el partit sentenciat amb un dels millors gols de la temporada Gran partit de l’equip, però gran partit de Migue amb dos gols de bella factura. A la segona part nomes temps per anar a per la golejada, amb els tres punts pràcticament assegurats la vesprada ho tenia tot per a fer d’este partit tot una festa per als blanc i rojos El quart va arribar desprès d’una bona centrada des de la banda esquerra amb un remat en segona instancia. Amb tot resolt moment per al canvis, Josep es retirava del terreny de joc i deixava pas a tot un porter de futur, debutava al primer equip amb 15 any Borja. Si el quatre primers gols els han agradat no perden detall del cinque, tiqui –taca en esta pur, un gol que es el resum perfecte del ball que el Vallbonense li va aplicar al seu rival dissabte de vesprada, Albert culminava una jugada simplement perfecta (Minut 29). Una penal a poc segons del xiulit final va ser el remat a un partit redó (Minut 46) Bellot batia al porter per al 6-0 final. Una victòria per golejada a una setmana a on les festes han impedit a l’equip poder entrenar-se i planificar-se amb normalitat, un del fets que Fran Ballesteros mes destacava a final del partit. Amb esta victoria l’equip queda instal·lat definitivament a la zona temperada de la classificació i encara un final de temporada molt tranquil. L’equip descansa i no disputa mes partits fins el 14 d’Abril a on visitaran a l’Aldaia. Per davant queden encara 5 jornades de lliga.