VETERANS

Added by 31/10/2016

Sisena jornada de lliga per als Veterans de futbol que rebien al Mas de Tous a un dels millors equips de la competició. Visitava La Pobla l’Estivella. Bona oportunitat per als locals de tornar al camí de les victòries. No anava a ser fàcil, però la derrota davant del cuer la setmana passada obligava a guanyar.

La primera del partit fou per a l’Estivella. La vesprada convidava poc a la pràctica esportiva, i els Veterans tardaren a entrar al partit. L’Estivella venia amb ganes de continuar amb la seua bona ratxa de resultats i quan s’acostaven a l’àrea era amb perill tal com es veu amb este llançament al pal. Encara van tindre una altra gran oportunitat amb esta jugada en la que regategen a Alberto, i el davanter rival falla. Els Veterans també tingueren la seua abans del descans, i amb un remat de cap al travesser, demostraren així que volien ser també protagonistes. Al descans 0-0, a un partit fosc i amb poc de ritme.

La segona part anava a començar amb més ritme. Quatre minuts de joc li foren prou a l’Estivella per a marcar el 0-1 i ficar-se amb avantatge. Els Veterans reaccionaren i un minut després empataren el partit amb este remat de cap de Migue. S’obria el partit i començava el carrusel de gols. L’Estivella tornava a ficar-se per davant. Però els veterans, igual que a la primera part, empataven de seguida, 2-2, gol de David.

Amb l’empat a dos els locals es feien a la idea que era possible la victòria. Capeto va poder marcar el tercer amb una bona jugada personal. Seria Ruben, sempre puntual amb la seua cita amb el gol, el que marcaria el 3-2. Tot pareixia indicar que els tres punts es quedaven al Mas de Tous, però hi ha partit fins que l’àrbitre xiula el final, i quan quedava poc per a fer-ho l’Estivella empatava el partit per a furtar un punt de la seua visita a La Pobla.

Finalitzava així un partit que va deixar moments de tensió entre els equips.

Amb este empat l’equip de veterans suma només 8 punts en 6 jornades ocupant l’11 lloc de la classificació. Este dissabte jugaran a Meliana contra el Meliana CF Veterans que són l’equip setè classificat amb 10 punts, dos més que els de La Pobla.