VETERANS – RAFELBUNYOL

redaccio
Added by 16/01/2017

Tornava el futbol al Mas de Tous després de les vacances de Nadal, i ho feia amb la disputa de la catorzena jornada del campionat. Visitava La Pobla el Rafelbunyol.

El partit no va començar gens de bé per als de La Pobla. Al cap de tres minuts de joc arribaria la primera oportunitat per als de Rafelbunyol, un seriós avís del què anava a passar uns segons més tard: el 0-1.

Un regal de reis amb un dia de retard que els visitants aprofitaren per a ficar-se per davant. José va tindre la primera de la vesprada, per a ell i per al seu equip. Les coses millorarien uns minuts més tard. La defensa de Rafelbunyol cometia mans dins de l’àrea, el col•legiat no va dubtar i va senyalar la pena màxima. Javi no va desaprofitar l’ocasió i empatava el partit.

Amb l’1 a 1 al marcador, els Veterans despertaren i seues foren les millors oportunitats a partir d’eixe moment. José, que intel•ligentment li guanyava l’esquena al seu defensor va errar davant del porter. A poc a poc, els de Jaume Navarro anaven a més. Encara i dominar el Rafelbunyol arribava fàcil, però Alberto estava encertat a esta jugada i parava el llançament. La sort no estava de cara, i la defensa dels Veterans donava moltes facilitats als visitants, tal com es veu a la jugada de l’1-2. Abans del descans, encara tindria Jose una oportunitat més per a marcar, nova errada, ja eren tres i al descans, derrota per la mínima.

Començava la segona part, una segona part que ja els advertim que va ser boja. Només començar, Nando va tindre l’empat a les seues botes. I amb l’empat a 2 de Ruben, bon gol de cap, començava la bogeria. Els de Rafelbunyol treien de mig cap de manera directa i sorprenien a tots amb un gol des dels 45 metres. Un gol que feia que l’alegria de l’empat durara uns segons. Quasi els mateixos que tardaria a arribar novament l’empat, esta vegada a 3, empatava novament Juanjo.

Els de Rafelbunyol, ja amb el partit trencat, encara tingueren oportunitat de trobar porta una vegada més. Ruben va tindre una de les ocasions més clares del partit, però el porter visitant li va traure una mà impossible. Però quan tot pareixia que anava a acabar en empat, Jose es trobava amb el premi que estava buscant tot el partit. El primer dels seus gols de falta directa, un dels millors de la temporada, i amb el temps ja complit, el cinqué de l’equip i el segon al seu compte personal.

Finalitzava així el partit per als veterans: la cinquena victòria consecutiva, la millor ratxa de resultats a les últimes temporades.

Un partit molt lluitat en el qual l’equip es va haver de refer constantment per culpa de les errades defensives.

Amb esta victòria els veterans sumen un total de 26 punts, són quarts classificats, un punt a només un punt dels llocs d’ascens i a tres del líder.