VISITA SOLER

redaccio
Added by 14/11/2016

El secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miguel Soler, va arribar a l’IES la Vereda el passat divendres disposat a escoltar als estudiants i professors del centre. Allí, el van rebre el director de l’Institut, Carles Ayuso, i la regidora d’Educació del Municipi, Regina Llavata. Junts van recórrer les instal·lacions del centre, i van conversar amb altres professors.

En els moments posteriors arribava el moment que els alumnes estaven esperant. Primer, la foto de família amb els estudiants del centre mentre els últims joves ocupaven els seus llocs a la Sala Polivalent de l’IES. Després donaren pas a les presentacions i, de seguida, les preguntes per al Secretari Autonòmic.

Encara que els alumnes s’ho van ficar una mica difícil, Soler ens va confessar que no havia preparat de forma especial este encontre.

A més, Soler tenia clar que moltes de les preguntes anaven a estar relacionades amb la «Revàlida», ja que ni alumnes ni professors coneixen, a hores d’ara, quines seran les pautes per a accedir a la universitat.

La xarrada que van mantenir Secretari i alumnes es va poder vore a la nova edició de «Ritme Zero», el programa preparat pels estudiants de l’IES, que s’emet a este canal i que ja està disponible a la nostra pàgina web.

Simple Share Buttons