FESTIVAL DE NADAL EMAE

redaccio
Added by 11/12/2014

Dissabte arribava a la Casa de la cultura el Novè Festival Escènic de Nadal organitzat per l’EMAE.

Un acte multitudinari que servia per agrupar a quasi tots els grups formatius que té l’escola.

– Els primers en pujar a l’escenari van ser el Grup de Teatre Infantil 1, dirigits per Edu Burguete. Representaren l’obra “Lluita de regals”. Amb 19 alumnes s’ha convertit en el grup més nombrós en la història de l’EMAE.

– A continuació era el torn per als menuts de Dansa Creativa 1. 7 xiquetes que demostraren el que estan aprenent de la seua professora, Siria Vidal, que debuta enguany.

– Desprès pujaven els alumnes d’Emi Gomis. 14 xiquets ballaren la cançó “Blanca Navidad” i es divertiren damunt del escenari.

– Tornava de nou el teatre, esta vegada els xiquets de Teatre Infantil 2 dirigits per Yarima Osuna. Representaren l’obra: “La discusión de los colores”.

– Continuava la vesprada amb dansa Espanyola. El Grup 1, dirigit per Emi, ballava en primer lloc la nadala “Campana sobre Campana”. Després les 13 xiquetes feren les delícies dels assistents ensenyant-los el que estan aprenent a l’escola.

– I després el grup de dansa Espanyola 2. Era l’estrena de la seua professora Virgina Martínez. 9 xiquetes ballaren una mescla de diferents nadales.

– I també dirigits per Virginia pujaven els alumnes del Grup de dansa Espanyola 3. 7 xiquetes que ballaren la nadala rumbera “Los peces en el río”.

– I per acabar amb la dansa espanyola, el Grup E dirigit per Emi feien primer una exhibició talonejant. Després eixien al escenari una a una amb ritme de la nadala “Ande la marimorena”. Tancaven la seua exhibició amb les castanyoles posant fi a la primera part de la mostra.

– La segona part l’encetava el Grup de Teatre Juvenil 1. Estan dirigits per Yarima i estos nou joves representaren l’obra “Empresa navideña”.

Per acabar, 4 grups de dansa clàssica dirigits per Belen Alcaide.

– Primer este nombrós grup de 16 xiquetes. És el Grup Infantil-1 de dansa Clàssica.

– A continuació el Grup Infantil-2. 9 xiquetes que posaren al escenari tot el que Belén els està ensenyant.

– Més dansa clàssica amb el grup 3… 7 xicotetes artistes pujaven per primera vegada a l’escenari de la Casa de la Cultura.

– I per acabar, 4 xiquetes amb vestuari nadalenc tancaven esta mostra de teatre i dansa. Era el grup E de l’escola de l’EMAE.

Per a concloure el Festival, pujaren tots els alumnes dalt de l’escenari per a rebre uns regalets de mans de la regidora de Cultura, Mari Carmen Raimundo. Tampoc va faltar la presència del Pare Noel. Ell va tancar l’acte donant uns obsequis als sis professors: Yarima, Edu, Emi, Belen i les debutants Virginia i Siria. Un festival que servia a mes per a col·laborar amb el poble sahrauí amb la donació dels assistents de material escolar, roba i joguets.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons