RESULTATS ESPORTS

redaccio
Added by 19/11/2015

En futbol, en la novena jornada de Primera Regional el Vallbonense només va poder arrancar un punt en la visita al camp del Benicalap. El gol de Claudio significava l’empat a u definitiu. Els xics de José Luis Dura perden el lideratge de la categoria i es col·loquen ara tercers a la taula amb 19 punts. Dissabte reben a casa al Paterna B, cinquè classificat.
En la lliga de veterans, els de la Pobla golejaren a domicili al Meliana per 1 a 4 refent-se així dels últims resultats negatius. Continuen a la part alta de la taula amb 19 punts, a dos de líder: l’Albalat. Dissabte rep a casa al segon classificat, els Veterans Almàssera.
En bàsquet, La Pobla disputava el sisè partit a domicili a la categoria Autonòmic i es va imposar davant l’UBE Castelló per 61 a 75. Era la quarta victòria de la temporada que els permet situar-se en cinquena posició. Dissabte jugaran el primer partit de la temporada al Pavelló Municipal davant el Benicarló, onzè classificat.
En Primera Zonal, La Pobla B havia de guanyar per més de 24 punts per assolir la primera plaça del grup i ho va fer per 30; 78 a 48 davant el Peníscola. Cinc victòries consecutives que els permeten liderar la classificació. Diumenge defensaran la primera posició a la canxa del Bétera.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons