NOVA PASSAREL.LA DE L’AUTOVIA

redaccio
Added by 17/02/2011

Es la primera de les peces del pont que creua l’autovia. Este dilluns ha començat a aplegar esta plataforma que s’ha d’instal·lar sobre la carretera a València i que ha de facilitar la comunicació als veïns de les urbanitzacions de la zona Maravisa.

Esta és una de les dos peces principals amb les que es creuaran els sis carrils que suma l’autovia en els dos sentits. El tamany d’esta meitat del pont ja ha obligat a que dilluns es tallara esta via de servici que fa servir l’autobús.

Tot està a punt per a la seua col·locació al damunt dels pilars que hi ha en diferents punts de l’autovia.

Amb esta plataforma es vol donar una alternativa al cotxe a l’hora d’acostar-se al casc urbà i a la zona comercial. Fins ara s’havia de fer a través d’este pas estret que queda en un lateral de la calçada i que només serveix per a vianants. A més passar fins ací suposa creuar per davant dels cotxes i sense zona habilitatda.

La nova via que s’esta construint serà per a vianants i per a bicicletes. Al voltant de la rotonda d’entrada a Maravisa s’han fet ja tots els accessos que comunicaran amb la nova passarel·la. Han de permetre de forma segura, passar d’un punt a l’altre de l’autovia.

A la banda sud, estos carrils uniran amb els que actualment comuniquen amb el centre comercial i amb la zona educativa i esportiva del Mas de Tous i el casc urbà.

També s’ha fet una rampa que dóna accés a la parada de l’autobús en sentit València.

Accessos als dos costats de l’autovia als que només els falta la connexió que es farà a través d’este pont.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons