AGENDA

redaccio
Added by 10/12/2015

Divendres a les set se celebra la Gala de lliurament de premis Comtessa Maria de Luna. En este acte cultural es reconeixeran les persones i entitats que més han contribuït en l’àmbit social i cultural del municipi. L’acte es farà a la Casa de la Cultura a les set. En acabar actuarà el grup Diluvi, formació de música folk modern, amb un concert homenatge al cantautor alcoià Ovidi Montllor.
Dissabte la casa de la Cultura acull el Festival Nadal Escènic de l’EMAE. L’acte aplega a la desena edició i també celebra els deu anys de l’escola municipal d’arts escèniques. A l’entrada es podran aportar joguets i material escolar en bon estat per a Creu Roja i també se celebra una rifa solidaria amb el Banc d’Aliments. L’hora de començament és a les sis i mitja.
Diumenge se celebra la Gala en Benefici de Cáritas. L’acte comptarà amb la participació de diferents artistes locals i hi actuarà el grup de la Pobla «Los Jaguars», José Luis Faulí, José de Pilar i el seu grup i l’escola «espai de ball moviments». Les entrades es poden en la Biblioteca i punts habituals.
Fins el pròxim dimarts es poden apuntar al sopar de Nadal Jove. Va dirigit a joves a partir de 14 anys i se celebrarà el 23 de desembre al centre social. La inscripció és gratuïta. En acabar el sopar hi haurà l’actuació d’un monologuista. (Inscripcions a la Llar Jove)
Estan obertes les inscripcions per al taller de Dj’s jove. Se celebrarà entre el 21 i 29 de desembre de sis a vuit. El preu és de 25 euros i té una duració de 10 hores. Poden inscriure’s a la Llar Jove.
Està obert el període per apuntar-se al taller de cuina de nadal per a joves. Comptarà amb un cuiner especialitzat. Té una duració de 5 hores en dos dies, el 15 i 17 de desembre de cinc i mitja a vuit. El preu és de 24 euros. (Inscripcions a la Llar Jove)

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons