AT.VALLBONENSE 0 – 1 C.F.ALBUIXECH

Added by 23/02/2012

La jornada 22 del calendari de la regional preferent portava la visita del C.F. Albuixech al camp del Mas de Tous. L’equip de la Pobla volia obtindre el tres punts per a poder eixir de la zona de descens, ademes era un partit en cert ànim de revenja ja que l’Albuixech va endossar un 3-0 en el partit de la primera volta.
L’onze que presentà l’Atlètic Vallbonense va ser el format per Josep en porteria, Manolo, Enric, Mecu i Josep en la línea defensiva. Al centre del camp formaren amb Queco, Alex i el capità de l’equip Fort. A la davantera Adri, Rueda i Christian serien els encarregats de foradar la porteria contraria.
A la primera part el domini del joc i les ocasions més clares les va tindre l’equip entrenat per Fragua. Ja al minut 21 Rueda ho intenta des de fora de l’àrea amb un fort xut que no va obtindre recompensa, 5 minuts mes tard l’ocasió mes clara de tot el partit, Cristian des de baix del pals amb el portet batut perdia l’oportunitat de ficar el 1-0 al marcador, una jugada molt desgraciada a on nomes quedava que espentar el baló dins, la sort no estava de cara. Fort en una arrancada que el deixava davant del porter visitant no encertà en xutar amb prou potencia i l’esfèric acaba en mans del porter de forma fàcil, eren les millors oportunitats d’un equip que no trobava la recompensa del gol. Fins al descans encara quedaven 10 minuts a on el porter del Vallbonense, Josep, faria intervencions de mèrit. Quan els jugadors estaven a punt d’encarar els vestidors l’Albuixech encara disposa d’una nova oportunitat , però Josep fins al moment havia tirat la clau de la porteria i el marcador quedaria 0-0.
La segona part començava sense canvis als dos equips. El bon joc mostrat a la primer part donava esperança per a poder guanyar el partit. Als 8 minuts la jugada polèmica del dia tot l’equip demana mans dins de l’àrea que haguera segut l’oportunitat de llaçar un penal, desgraciadament l’àrbitre interpreta que no havia passat res. Fou a partir d’eixe moment a on el partir va girar cap C.F. Albuixech. Els visitants disposaren de dos oportunitats seguides. Primerament d’una espectacular volea i tres minuts mes tard Josep va cobrir be un tir que anà fora per molt poc. No n’hi hagué que esperar molt per vore el primer gol del matí. Ismael feia 0-1 al minut 24. Este gol cauria com una llosa en l’ànim del Vallbonense que poc a poc es va vore desbordat per les contres de l’equip local, ja que per tal d’empatar es van obligar avançar les línies. Sabien que corrien el risc per que el rival estava estudiat. Alex Ortiz pogué amb este remat de cap empatar el partit. Va ser l’última oportunitat del partit per als de Fragua que ja no pogueren tornar a estar prop de l’àrea rival fins el final del partit. Amb esta derrota l’Atlètic Vallbonense continua amb 20 punts que no li permeten deixar la zona de descens. A partir d’ara el final de lliga cada vegada es mes complicat i cada partit serà una final amb la mirada en la permanència. El pròxim partit el Vallbonense es desplaçarà fins a Valencia per enfrontar-se al Parreta. Allí en Marxalenes una nova oportunitat de sumar tres punts i pujar llocs a la classificació.