At.Vallbonense 2 Alboraya 0

Added by 16/09/2011

Primer partit del Vallbonense a casa amb victòria per 2 gols a zero front el conjunt d’Alboraia. Va ser un partit molt igualat amb ocasions per als dos equips en el qual els xics de Fragua tingueren més encert de cara al gol.

De fet la primera oportunitat va ser a càrrec dels visitants amb este tir rebutjat per Josep, el porter del Vallbonense.

Poc després arribaria el perill a l’àrea de l’Alboraia, a la treta d’un corner amb esta cabotada de Charles que va rebutjar el porter.

A l’equador de la primera part Adri rep una passada en profunditat de Fort i llança un impressionant tir creuat que bat al porter de l’Alboraia. Era el 1 a 0.

Amb el marcador en contra els de l’Alboraia continuaven intentant-ho però sense punteria de cara a gol.

Al minut 37 de la primera part el Vallbonense va desaprofitar esta ocasió de gol: centrada de Juanvi a Adri que pot afusellar a porta buida però prefereix parar la pilota i cedir a un company.

Acabava així la primera part i ho feia amb l’avantatge dels de La Pobla en el marcador.

En la represa els d’Alboraia continuaven pressionant en l’àrea local. i ni tan sols els ànims que els donava el del Bombo  van fer que els visitants pogueren batre a un inspiradíssim Josep que una vegada i altra aconseguia mantindre inamovible el marcador per als seus.

Davant la pressió dels visitants, Fragua va reordenar l’equip i va donar resultats: com esta oportunitat de Fort amb este xut des de fora de l’àrea que va detindre el porter de l’Alboraia sense dificultat o esta altra de Migallo que ix fora per poc. A partir d’eixe moment el domini va ser del Vallbonense. I per fi Fort, d’un impressionant tir des de 20 metres va batre la porteria de l’Alboraia. Arribava el gol de la tranquil·litat.

Més per orgull que per convicció l’Alboraia seguia intentant-ho però les seues intencions s’estavellaven contra les mans d’un encertat Josep.

Tres punts per als de La Pobla en el seu primer partit en casa desprès de perdre fora la setmana anterior. Un bon començament de Fragua en la seua tornada al Mas de Tous.

La pròxima setmana l’Atlètic Vallbonense s’haurà d’enfrontar al Torre Levante.