At. Vallbonense – Massamagrell

redaccio
Added by 21/11/2010

El Vallbonense no va estar encertat diumenge passat front el Massamagrell. En el partit disputat en el camp de futbol del mas del Tous, l’equip visitant va ser superior durant tot l’encontre. La primera part va començar amb una mà dins de l’àrea de Francisco Herrera que li va costar la targeta groga. Els de Massamagrell no desaprofitaren la ocasió i transformaren el penal en gol. Era el minut 20 del partit. (cinta 1. Minut 23:23 aprox).

La bona defensa del conjunt visitant durant tota la primera part impedia als locals acostar-se a l’àrea contrària. No tardaria molt el Massamagrell en trobar l’oportunitat de tornar a marcar, i així va arribar un altre gol. En el minut 35 els de Massamagrell ja tenien el partit de cara. (Cinta 1. Minut 33:30 aprox.) I amb un resultat de 0-2 arribava el descans.

En la represa el Massamagrell dominava clarament en el terreny de joc i així ho van demostrar amb un tercer tant que va arribar en el minut 10 de la segona part. (cinta 2. Minut 16:46 aprox).

Però el 3-0 va despertar el Vallbonense, que va intentar la remuntada, i a punt va estar d’aconseguir-ho.

Una brillant acció per la banda esquerra de David Corell va servir per a sumar el primer tant del Vallbonense en el minut 67. (cinta 2. Minut 20:46)

A punt d’acabar el partit Vicent Blanco batia d’un fort xut al meta del Massamagrell. (cinta 3. Minut 6:30 aprox.) Este tant en els minuts finals deixava el marcador en un 2-3 a favor del conjunt visitant. L’àrbitre afegia quatre minuts extra, però els de Paco Monterde ja no pogueren fer res més.

Els nervis a flor de pell van provocar a més la expulsió de l’entrenador (cinta 3. minut 7:30)

Una mala actuació que deixa als de la Pobla en la part baixa de la tabla classificatòria. (xiulit final cinta 3. minut 11:11)