AT. VALLBONENSE-PATERNA

Added by 14/04/2011

Diumenge es va trencar la ratxa de victòries tan necessàries per al Vallbonense que acabà perdent per 1 a 3 davant un Paterna que arribava al Mas de Tous després de 7 partits sense guanyar. A pesar del marcador, el balanç global del partit va deixar la sensació de que el Vallbonense mereixia haver aconseguit més.

Al minut 4 de la primera part Corell avisava amb este tir ras a passada de Alex però tan sols 2 minuts després el jugador del Paterna, Tello, llançava una falta a la vora de l’àrea i inaugurava així el marcador per al Paterna. El Vallbonense va seguir intentant-lo i al minut 9 l’àrbitre no va vore penal en estes mans d’esquenes dins l’àrea paternera. Al minut 30 Corell de falta va fer cantar gol a la grada però el baló va eixir per damunt del travesser. I un minut després Rueda es quedava a soles davant el porter del Paterna però no aconseguia transformar el gol. I quan més prop semblava que arribaria l’empat, Alex feia un penal que els de Paterna aprofitaren per pujar el 0 a 2 al marcador (36.04) davant la desesperació de Carlos Díaz que anava veient com el Paterna li tornava a furtar la cartera a baló parat.

I la gerra d’aigua freda li va caure a l’entrenador a l’últim minut de la primera part quan el Paterna aprofitava esta eixida en fals de Pablo per marcar el 0 a 3. Amb este resultat els jugadors s’en anaren als vestidors.

Molt cap amunt se li posava el partit al Vallbonense en la represa, més encara quan el Paterna continuava intentant-lo. Al minut 4 de la segona part Pablo salvava baix els pals este xut del Paterna I en un partit amb tantes ocasions de gol, l’àrbitre auxiliar també va voler ser protagonista: li va xarrar a l’àrbitre una agressió de Charles que només ell va vore i que va acabar amb el senegalès expulsat amb roja directa.

El Vallbonense es quedava amb inferioritat numèrica front el Paterna però no seria per molt de temps perquè minuts després, tal volta per compensar, l’àrbitre va traure una rigorosa roja a este jugador del Paterna per un insult a Raúl. Les forces tornaven a igualar-se en el equador de la segona part. Difícil com era, encara quedava temps per a respondre. Els de La Pobla ho intentaven una vegada i altra però no aconseguien perforar la porteria contraria. El Vallbonense feia les jugades, el Paterna els gols.

I quan només quedaven 8 minuts de partit, Corell va caure a la vora de l’àrea del Paterna i l’àrbitre va xiular falta. El mateix Corell seria l’encarregat de llançar-la,  i fer pujar al marcador el 1 a 3 per als de La Pobla.

El Vallbonense es va bolcar davant de la porteria contrària, però els minuts passaven i no es produïa el miracle els seus atacs van estavellar-se una i altra vegada davant la sòlida defensa del Paterna i així arribava el xiulit final i l’entrenador feia este balanç del partit.

Este resultat deixa al Vallbonense en la posició número 15, empatat a punts amb l’Alboraia i el Foyos.

Així les coses, les pròximes 5 jornades tocarà sofrir al Mas de Tous.