ATHLETIC VALLBONENSE- RIBARROJA

Added by 09/10/2014

TErcera jornada de lliga per al Vallbonense que rebia al Mas de Tous al Sporting Riba-roja, duel de rivalitat comarcal. Desprès de la golejada patida a la primera jornada de lliga a casa front al Pedralba i l’empat de la setmana passada a l’Eliana els de Jose Luis Durà afrontaven este partit de la tercera jornada amb la necessitat d’aconseguir la primera victòria de la temporada.

Conscients de la necessitat de fer que els tres punts es quedaren a casa el Vallbonense va començar el partit a per totes i als dos minuts el marcador ja anava 1-0 gràcies al gol d’Oliver, no es podia començar de millor manera , en veritat si que es podia començar millor, minut 14 de partit i Oliver tornava a vore porta , inici elèctric dels de Jose Luis Durà que feia pensar en una còmoda vesprada de futbol. Però a cinc per al descans el Sporting retallava distancies amb el gol de Santi Romero en presumible fora de joc . Massa premi per als de Riba-roja que quasi sense acostar-se a Josep acabarien la primera part ficats dins del partit.

Tant ficats se’n anaren del partit com tornaren a la segona part , Santi també feia doblet cara a porta i empatava el partit només 7 minuts desprès de començar. Amb l’empat el partit canviava i el Vallbonense quedat ferit a un partit que se li havia ficat molt de cara des de el principi . Amb l’empat arribarien el millors minuts del Sporting que amb este gol de Jose Manuel culminava la remuntada . Amb el marcador en conta i el partit perdut el Vallbonense va despertar i va intentar aconseguir l’empat de totes mes maneres possibles , tot l’encert de la primera part desapareixia i el porter del Sporting ja no tornaria a arreplegar el baló de dins de la seua porteria . Segon partit a casa i segona derrota a pesar del 2-0 inicial.

Este dissabte a partir de les 19:00 visita al Racing de Paterna a la quarta jornada de lliga amb l’objectiu de aconseguir la primera victòria de la temporada.