BASKET POBLA B – BENICENSE

Added by 23/10/2014

Segona jornada de lliga per al Basquet Pobla “B”. L’equip de veterans que esta temporada jugarà el seus partits al grup “A” de la primera zonal rebia la poliesportiu la visita del Benicense. Els dos equips van guanyar el seus partits a la primera jornada. El Basquet Pobla va eixir a per totes i va marcar distancies des del primer moment, l’avantatge mai va estar per baix dels deu punts. Però els de Benicàssim van despertar al segon quart per tal de no arribar al descans amb un marcador impossible de remuntar i a falta de 6 minuts per al descans arribaren a estar nomes quatre baix amb 27-23. Tímida reacció que no va impedir que al pas per els vestidors el marcador fora de mes 11, 38-27. El descans no va portar sorpreses i el partit va continuar per el mateix camí, renda còmoda per als de La Pobla amb un Benicense que no era capaç de fer-los front com al segon quart i això va fer que al tercer quart la distancia fora de 19 punts a favor del Basquet Pobla. A partir d’eixe moment un últim quart per agradar-se contra un rival, tècnicament inferior però amb mes físic, la qual cosa va fer que la victòria, independentment del que puga parèixer per el resultat, va ser molt treballada. Al remat diferència de 28 punts, 76-48. Tercera temporada que este equip de jugadors veterans disputen de manera federada baix el nom de basquet pobla “B”, juguen per afició però no descarten mai objectius importants. Pròxima jornada desplaçament a Onda en busca de la tercera victòria de la temporada.