C.B. LA POBLA – MASSAMAGRELL

redaccio
Added by 19/04/2012

Nova jornada de la lliga de sènior masculí preferent de basquet al pavelló d’esports. L’equip entrenat per Jaume Enguidanos disputava un partit davant d’un rival directe per eixir del últims llocs de la classificació. El basquet Pobla rebia la visita del C.B. Massamagrell amb l’esperança de guanyar i retallar distancies a la classificació. Les ganes de poder tornar a guanyar un partit desprès de 8 derrotes consecutives i el record de la victòria en Massamagrell per 53-57 a la primera volta eren motivacions suficients. El tanteig inicial al finalitzar el primer quart de 19-18 feia albergar esperances, però ja al segon quart l’atac més agressiu del Massamagrell i alguna polèmica arbitral acabava de traure del partit al Basquet Pobla que arribava al descans amb un 39-43. El resultat final de 73-86 els fa perdre el basquet-average particular en cas d’empat al final de la temporada. Desprès d’este partit i amb 24 disputats l’equip sènior del basquet pobla es tretzé classificat amb nomes quatre victòries i 20 derrotes. Per davant encara dos jornades de lliga que en cas de victòria el podria fer pujar un lloc a la classificació i superar al C.B. Moncada.