BASQUET POBLA B- RIBA-ROJA

Added by 20/02/2014

Nova jornada de basquet de la lliga de la primera zonal i nou partit per al basquet pobla B. Diumenge passat s’enfrontaren al nou basquet Riba-roja. Els poblans arribaven al partit amb una ratxa de nou victòries i primers classificats de la lliga, mentre que els de Riba-roja visitaven La Pobla contant per derrotes els seus últims quatre partits. El partit no va ser diferent als altres que el basquet Pobla B juga com a local. Des de el primer minut de joc li van imprimir un fort ritme al partit, tant en atac com en defensa, i les diferències al marcador no tardaren en aparèixer. Un dels factors mes determinants del matí va ser la quasi nul·la presencia de reserves dels rivals. A banda del 5 inicial només un suplent amb el que poder fer rotacions, i clar, amb només 6 jugadors es impossible defendre fort , per tant es va arribar al descans amb un aclaridor 44-29. A diferencia d’altres partits el Basquet Pobla no va destrossar al seu rival als últims dos quarts, el joc va baixar de qualitat i el tercer quart el resultat parcial va ser de només 13-10. Això deixava molt clar que el partit estava vist per a sentencia, només quedava el dubte de saber quina seria la diferencia final. , que va ser de 21 punts. Este dissabte partit molt important per al resultat final de la lliga. El basquet Pobla B visita al Beniparrell Albal, tercer classificat, a un duel que serà decisiu per als dos equips. Al partit de la primera volta el resultat va ser dels mes ajustat del campionat per als de La Pobla, ja que només guanyaren de 7 punts.